NBA Play Off Maçları Başlıyor

NBA’de son derece heyecanlı geçen 82 maçlık 2017 – 2018 normal sezon dönemi sona erdi. Sürprizlerin bolca yaşandığı ve yine tarihe geçen istatistiklerin olduğu sezonda YouWin giriş  adresinden canlı yayınlarla avantajlı oranlar NBA 2018 Play off maçları boyunca da sizlerle olacak. Bu akşam 22:00’de başlayacak olan Play off maçlarının tamamını YouwinBahis sayfalarımızdan sizler için değerlendireceğiz. İşte ilk tur eşleşmeleri ve ilk maçlar.

NBA Play Off Eşleşmeleri 

NBA 2017  – 2018 sezonu ilk tur eşleşmeleri şu şekilde oldu.

DOĞU KONFERANSI
Toronto Raptors 
    – 
Washington Wizards 
Cleveland Cavaliers
    – 
Indiana Pacers 
Philadelphia 76ers 
    – 
Miami Heat 
Boston Celtics
    – 
 Milwaukee Bucks 
BATI KONFERANSI
Houston Rockets 
    – 
Minnesota Timberwolves 
Oklahoma City Thunder
    – 
 Utah Jazz 
Portland Trail Blazers 
    – 
New Orleans Pelicans 
Golden State Warriors 
    – 
San Antonio Spurs 

NBA Play Off Gecenin Maçları 

22:00 Golden State Warriors – San Antonio Spurs 

Geçen sezonun Konferans finalisti iki takım bu sezon ilk turda karşı karşıya geliyor. Hiç kuşkusuz bunun böyle olmasını iki takımın koçları Kerr ve Popovich istemezdi. Sezon boyunca Kawhi Leonard’ın sakatlığı ve yine bazı oyuncuları süreli yokluklarıyla mücadele eden Spurs, herşeye rağmen belli bir seviyede kalmayı başardı ancak son dönemde ciddi bir düşüş yaşasa da 7. sıradan Playoffa tutundu. Son şampiyon Golden State, geçen sezon oynanan Konferans finali serisinde 4-0 kazanmıştı. Warriors adına şampiyonluk için bu yıl işler daha zor. Spurs son gücüyle bu ilk turda bir mucizeye imza atarak Warriors’u geçmek isteyecektir ancak serinin bu ilk maçında bu zor. Golden State’de Curry halen sakat ve bu durum devam ederse ileriki turlarda problemi büyütür. YouWin giriş adresinden canlı izleyebileceğiniz maçın favorisi ev sahibi ve 5 sayı üstü bir farkla kazanacaktır. Serinin San Antonio’da oynanacak 3. ve 4. maçları kritik.

00:30 Toronto Raptors – Washington Wizards 

Herkesin ayakta alkışladığı bir performansla Toronto Raptors, Konferansı lider tamamladı. Toronto Raptors bu turu geçtiği takdirde iki sezondur konferans yarı finalinde karşılaşıp kaybettiği Cleveland Cavaliers ile karşılaşması yüksek ihtimal. Hayli formda olan ekibin şu an aklında olası Cleveland eşleşmesi bulunuyor. Wizards’da Wall döndü ancak tam formunda değil. Evini iyi savunan Wizards’ın Toronto deplasmanında işi zor. Her iki yarıda da Toronto galibiyeti yakın görünüyor.

03:00 Philadelphia Sixers – Miami Heat 

Ersan İlyasova ve Furkan Korkmaz’ın forma giydiği ve normal sezonun son döneminde Utah Jazz ile birlikte en flaş takımı olan Philadelphia Sixers, 3. sırayı hak ettiğini göstermek üzere hiç de kolay olmayan Miami Heat serisine çıkıyor. Sixers’ta Embiid ve Cabarrot yok, Miami’de ise Waiters’ın sakatlığı söz konusu. İki takımın sezonda oynadığı 5 karşılaşmanın 3’ünü Sixers, 2’sini Heat kazandı ve tüm bu galibiyetlerde kazananlar ev sahibiydi. Tek haneli farkla Sixers favori.

05:30 Portland Trail Blazers – New Orleans Pelicans 

Playoff eşleşmelerinde sonucunun kestirilmesi zor maçların başında Portland – New Orleans eşleşmesi geliyor. İki takımın sezonda birbirleriyle oynadıkları 4 karşılaşmada ikişer galibiyetleri olduğu gibi her ikisinin de birer deplasman ve ev sahibi galibiyeti de bulunuyor. Serinin seyrinin ikinci maçın sonunda belli olacağını düşünerek ilk maçtan taraf riskine girmek yerine sayı tercihlerine yönelmek daha mantıklı. İki takım arasında oynanan son 3 maçta 210 ve üstü sayıya ulaşıldı.

NBA Playoff maçları, analizleri ve en avantajlı oranlarla YouWin sayfalarında.