Euroleague Play Off Heyecanı Başlıyor

Mayıs ayında Belgrad’da yapılacak Euroleague 2018 Final Four öncesindeki son düzlük olan Euroleague Play off maçları bugün başlıyor. Fenerbahçe Doğuş’un da aralarında olduğu 8 takımın ter dökeceği play off maçlarını YouWin giriş adresinden canlı izlerken her anında avantajlı oranlarla heyecanına ortak olma şansı da sizleri bekliyor. Euroleague Play Off maçlarının tamamını bu sayfalardan sizler için değerlendirmeye devam edeceğiz.

Euroleague Play Off Maçları Günün Programı 

THY Euroleague Play off karşılaşmaları bu akşam oynanacak iki karşılaşma ile start alıyor. İşte günün programı:

20:00 CSKA Moskova – Khimki Moskova

21:15 Panathinaikos SuperFoods – Real Madrid 

YouWin giriş adresinden her iki maçı da canlı olarak izleyebilir ve birçok özel oyuna ulaşabilirsiniz.

CSKA Moskova – Khimki Moskova 

Normal sezonu lider tamamlayan CSKA, şampiyonluğun da en güçlü adaylarından biri olarak kupanın diğer Moskova takımı olan Khimki önünde açık ara favori durumda. Maç öncesinde CSKA’da Kulagin ve Korobkov, Khimki’de ise Anderson ve Sokolov sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almıyor. Khimki’de ayrıca Honeycutt’ın durumu maç saatinde belli olacak. Bu sezon 2 kez Euroleague, 2 kez Rusya VTB ligi ve 1 kez de Gomelsky Kupası olmak üzere 5 kez karşılaşan iki takımın mücadelesinde Gomelsky Kupası maçı dışındaki karşılaşmaları CSKA kazandı. CSKA’nın sahasında oynanan son maçta ev sahibi 90-71 kazanmayı başarmıştı. Play off serilerinde ilk maçlarda yaşanan stresin hesaba katılarak CSKA Moskova’nın 10-12 sayı aralığında bir farkla kazanması tercihi yapılabilir. Son üç maçın tamamında CSKA Moskova, ilk yarıları da önde kapatan taraf oldu.

Panathinaikos Superfoods – Real Madrid

Sonucu en çok merak edilen eşleşme de Panathinaikos ile Real Madrid arasında olacak. Normal sezonun son maçları ile 4. sırayı elde ederek saha avantajı yakalayan Panathinaikos, bu sezon iç saha performansı ile öne çıkmıştı. Yeni yılla birlikte Euroleague’den çekilmeyi konuşan Yunanistan ekibinde durumlar karışık ancak bu psikoloji sahaya yansımayacaktır. Bu sezon Atina’da oynanan karşılaşma Panathinaikos’un 82-80 üstünlüğü ile biterken Real Madrid, rövanşı sahasında 92 – 75 ile almıştı. Ev sahibi takımda eksik bulunmazken Real Madrid’de sezonu kaçıran Sergio Llul dışında Kuzmiç ve Campazzo oynayamayacak. YouWin giriş ile takip edebileceğiniz maçta taraf tercihi yerine 160 sayı ve üstü yönelimler öne çıkıyor.