cumartesi nba youwin giriş

Cumartesi NBA Maçları

NBA Play off maçları, ara vermeden devam ediyor. YouWin giriş adresinden canlı izleyebileceğiniz maçların heyecanına yine aynı adresten ortak olabilirsiniz. Cumartesi NBA maçlarının değerlendirmesi ile dün gecenin sonuçlarını yazımızda bulabilirsiniz. İşte dün gecenin sonuçları:

San Antonio Spurs Golden State Warriors 97 : 110
New Orleans Pelicans Portland Trail Blazers 119 : 102
Miami Heat Philadelphia 76ers 108 : 128

YouWin giriş takipçileri için bu sayfalardan yaptığımız dün gecenin maç değerlendirmeleri yine kazandırdı. Cumartesi NBA  programında ise öncelikle gece ve gece yarısı oynanacak maçlara bakalım.

Cumartesi NBA Programı 

Cumartesi ve Pazar akşamları Avrupa seyircisinin de rahat izlemesi için Türkiye saati ile 00:00’dan önce verilen maçlara NBA Play off maçları sürecinde de devam ediyor. İşte YouWin giriş üzerinden canlı izleyebileceğiniz NBA Cumartesi maçları değerlendirmesi.

21:30 Miami Heat – Philadelphia Sixers 

Ersan İlyasova ve Furkan Korkmaz’ın forma giydiği Philadelphia, Miami’de oynanan ilk maçı kazanarak sahasında kaybettiği maçı tolere etti. Gözü yükseklerde olan Sixers, bu maçı da kazanarak sahasında ilk tura nokta koymak isteyecektir. Sixers’ın bu maça konsantre olacağı kesin. Miami için de bu maçı kaybetmek turu kaybetmek anlamına gelebilir keza NBA Serilerinde 3 galibiyeti bulan takım genelde kazanıyor. Sixers’ta Embiid döndü ve son maçta 23 sayıyla takımın en skorer ismi oldu. Miami saha avantajıyla yüklenecektir ancak ibre Philadelphia’dan yana. 108-128 biten son maçın toplam skoru gibi bu maçta da 220 sayı aşılabilir.

00:00 New Orleans Pelicans – Portland Trail Blazers 

Serinin üst sıra takımı olan Portland, New Orleans’a formsuz yakalandı. Serinin Portland’daki ilk iki maçını kazanan Pelicans, sahasındaki ilk randevuyu da alarak durumu 3-0 yaptı. Youwin giriş takipçileri, sahasındaki maç öncesi Pelicans yönünde tercih yapabilirler. New Orleans’ta Cousins’in sakatlığı sürüyor. Portland tarafında da Wilcox oynamayacak. Mirotiç ve Anthony Davis’in yüksek formu ve ekstra motivasyonla New Orleans Pelicans’ın favori olduğu maçta, fark tek hanede kalabilir. Toplam sayının 210’un üstüne çıkması da yüksek olasılıklardan.

NBA Play off maçları programında sabaha karşı ise şu karşılaşmalar oynanacak;

02:30 Minnesota Timberwolves – Houston Rockets  ( 2-0 Houston Önde)

05:00 Utah Jazz – Oklahoma City Thunder ( Seride durum 1-1)

Maçlar, tüm heyecanıyla YouWin giriş adresinde sizi bekliyor.