NBA konferans finalleri-youwin giriş-youwin bahis

NBA Konferans Finalleri Belli Oldu

NBA 2017 – 18 sezonu play-off mücadelelerinde en heyecanlı süreç başlıyor. Dün oynanan Boston Celtics – Philadelphia 76’ers maçının ardından NBA Konferans finalleri de netleşti. Youwin giriş ile canlı yayınlar ve özel oyunlarla heyecanına ortak olduğunuz NBA’de son maçların sonuçları, Konferans Final maçları ile maç takvimi ve değerlendirmeler sizlerle.

NBA Son Maçların Sonuçları

Youwin giriş adresinden takip ettiğiniz NBA’de konferans yarı final serilerinde son oynanan karşılaşmaların sonuçları ile serilerin skorları şu şekilde;

Boston Celtics (4)   – Philadelphia 76’ers (1) 114 – 112
Golden State Warriors (4)   – New Orleans Pelicans (1) 113 – 104
Houston Rockets  (4)   – Utah Jazz (1) 112 – 102
Cleveland Cavaliers  (4)   – Toronto Raptors (0) 128  – 93

Son oynanan bu maçların ardında NBA Konferans Finalleri ve ilk maç tarihleri şu şekilde oluştu;

   13 Mayıs Pazar  22:30 Boston Celtics   –  Cleveland Cavaliers
      15 Mayıs  Salı  04:00 Houston Rockets   –  Golden State Warriors

NBA Konferans Finalleri Değerlendirmeleri 

Boston Celtics – Cleveland Cavaliers

3 günlük bir aranın ardından 13 Mayıs Pazar günü Boston – Cleveland maçı ile start alacak olan Konferans yarı finalleri öncesinde hiç kuşkusuz en öne çıkan takım Cleveland Cavaliers oldu. Kötü geçen ve 4. sırada tamamlanan normal sezonun ardından Indiana Pacers karşısında oldukça zorlanarak 4-3 ile geçen Cleveland’da, “Kral” LeBron James,bu kez favori olmadıkları Toronto Raptors önünde limitleri zorladı. Normal sezonu lider tamamlayan Toronto, sahasındaki ilk iki maçta yenilince bir daha kendine gelemedi ve LeBron ve arkadaşları 4-0 ile ilk turun en kötüsünden konferans yarı finalinin en iyisi olmaya terfi ettiler. Rakip Boston Celtics ise ilk turda olduğu gibi dengeli takım oyunu ve mücadeleci karakteri ile kıran kırana geçen maçların ardından Irwing ile aldığı 2.liğin hakkını Irwing olmadan finale gelerek verdi. Kadro dağılımı Boston’dan, yıldız faktörü Cleveland’dan yana olacak ve Youwin giriş takipçileri harika bir seri izleyecek.

Houston Rockets – Golden State Warriors 

Doğuyu küçümseyenlerin erken final olarak gördüğü eşleşmede son şampiyon Golden State ile sezonun en öne çıkan takımı Houston Rockets, NBA finali için karşılaşacak. Normal sezonun MVP adaylığında ilk sırada olan James Harden, Chris Paul ve Capela ile harika bir ritm tutturdu ve şampiyonluğu istiyorlar. Warriors ise Curry-Durant-Green-Thompson all star listesi ile yine göz kamaştırıyor. Müthiş bir çekişmenin yaşanacağı seride Houston, saha avantajını doğru kullanırsa önemli bir işe imza atabilir. 14 Mayıs Pazartesi’yi 15 Mayıs Salı’ya bağlayan sabaha karşı oynanacak ilk maç, yine Youwin giriş adresinde canlı olarak sizlerle.