Amerika Açık 2019 başlıyor. Amerika Açık 2019 Grand Slam tenis turnuvası erkekler ATP kategorisi hakkında her şey, analiz, favoriler, turnuva takvimi

Nihayet Amerika Açık 2019! Amerika Açık 2019 ATP Tenis Analizi

Wimbledon 2019 bitti biteli birçok önemli tenis turnuvası izledik. Buna rağmen Grand Slam tenis heyecanı başkasına benzemez. 2019 yılının son Grand Slam tenis turnuvası Amerika Açık 2019 nihayet başlıyor. Amerika Açık 2019 Grand Slam tenis turnuvasının tüm maçları Youwin giriş adresinde tenis severlerle olacak. Turnuvanın analizi yazımızda.

Amerika Açık 2019 ATP Tenis Turnuvası Hakkında

Hem ATP (erkekler) hem WTA (kadınlar) kategorisinde düzenlenen yılın son Grand Slam tenis turnuvası Amerika Açık 2019 bu yıl 26 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. En önemli tenis turnuvalarından olan ve Flushing Meadows ismiyle de anılan Amerika Açık 2019 sert zeminli kortlarda oynanıyor. Klasikleşen mavi renkli kort zeminini yıllardır turnuvaya sponsor olan otomobil firmasının logosu fileden selamlıyor. Bu yıl 139. kez düzenlenen turnuvada eleme maçları tamamlanmak üzere. Grand Slam tenis turnuvaları ödül konusunda cüretkârdır. Amerika Açık 2019 için belirlenen toplam ödül 28.619.350$ değerinde. Teklerde 128 tenisçi ile çiftlerde 64 ekibin şampiyonluk mücadelesi vereceği Amerika Açık 2019 ATP tenis turnuvasında genç tenisçiler için de turnuvalar olacak. 2 haftalık tenis dolu süreç artık başlıyor.

Amerika Açık 2019 ATP Tenis Turnuvasında Kimler Var?

Grand Slam tenis turnuvaları tüm tenisçiler için önemlidir. Hatta öyle ki tenis severler için tarihe tanık olmak adına önem taşır çünkü Grand Slam tenis turnuvaları her zaman sürprizlere ve şoklara gebedir. Turnuvanın büyüklüğü ve tüm camianın gözünün üzerinde olması, tenisçileri de strese sokabilir ve bu yüzden beklenmedik hatalar veya aksine inanılmaz yükselişler görebiliriz. Özellikle kendini bir seviyeye getirmiş genç tenisçilerin çıkış yapmak için eline geçen en büyük nimetlerden olan Grand Slam tenis turnuvaları öte yandan efsane yıldızların da en çok önemsediği organizasyonlardandır. Yıldızlar, yıl boyunca programlarını ve katılacakları turnuvaları Grand Slam tenis turnuvalarına göre organize ederler. Böyle bir harman içinde de sürpriz görmemek sürprizin kendisi olurdu herhalde.

Gelelim turnuvanın katılımcılarına. Amerika Açık 2019 ATP tenis turnuvasına geçen yılın şampiyonu Novak Djokoviç, Roland Garros fatihi Rafael Nadal, ekselansları Roger Federer, son dönemin çıkış yapan tenisçisi Dominic Thiem, sert oyunuyla tanıdığımız genç yetenek Alexander Zverev, oldukça fazla umut vaat eden bir diğer genç isim Stefanos Tsitsipas, yükselişi devam eden Kei Nishikori, ismini daha sık duymaya başladığımız Karen Khachanov, sempatik tavırlarıyla bildiğimiz Kevin Anderson ve yeniden yükselişe geçmek isteyen isimlerden Stan Wawrinka, Fabio Fognini, Jo-Wilfred Tsonga turnuvada öne çıkan önemli isimler arasında yer alıyor.

Amerika Açık 2019 ATP Tenis Turnuvası Analizi

ABD Açık 2019 ATP Grand Slam tenis turnuvası yine heyecan dolu geçecek, bu aşikar. Yıldızlar finalden başka bir şey düşünmüyor. Gençler ise ustalarını yenebilmek için her şeyi yapabilecek durumda çünkü bu yılın son Grand Slam tenis turnuvası Amerika Açık 2019. Sezon devam etse de Grand Slam şampiyonluğu hiçbir şeye değişilmez.

Alexander Zverev ve Stefanos Tsitsipas bu kez Wimbledon 2019 tenis turnuvasında yaptıklarını bir adım ileri taşıyabilir. Kei Nishikori yükselişini artık bir Grand Slam şampiyonluğu ile süslemek istiyor ve iyi bir sezon geçirdi, Amerika Açık 2019 için hazır durumda. Öte yandan, eğer konsantrasyonlarını yüksek tutarlarsa Wawrinka ve Fognini yıldızların başına iş açabilir.

Amerika Açık 2019 ATP tenis turnuvasının favori isimleri ise Djokovic, Federer ve Nadal. Rafa (Nadal) girdiği her turnuvada favoriler arasına yazılacak bir isim elbet. Buna rağmen Roland Garros Grand Slam tenis turnuvasında gösterdiği performansı Amerika Açık için gösteremediğini biliyoruz. 2010, 2013 ve 2017 senelerinde kazandığı kupaya bir kez daha ulaşmak istiyor ve bu sene belki de o sene olabilir. Tüm bu şampiyonluk mücadelesine ait heyecana katılmak için tek tıkla Youwin yanınızda.