Bu hafta hem Avrupa hem de Asya’da WTA tenis heyecanı var. Tianjin ve Linz 2019 WTA tenis turnuvaları detayları, turnuva bahis analizi, Youwin giriş

Hem Çin Hem Avusturya: Tianjin ve Linz 2019 WTA Tenis Turnuvası!

Tenis, dünyanın her yerinde tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta hem Avrupa hem de Asya’da WTA tenis heyecanı var. Tianjin ve Avusturya 2019 WTA tenis turnuvaları Youwin giriş adresinde sizleri beklerken turnuvalara ait tüm detaylar yazımızda.

Tianjin Açık 2019 WTA Tenis Turnuvası

Oldukça yeni bir tenis turnuvası olan Tianjin Açık 2019 WTA tenis organizasyonu bundan henüz 5 yıl önce başladı. 2014 yılında start alan Tianjin Açık WTA tenis turnuvasında ilk şampiyon Alison Riske olmuştu. Belinda Bencic ile yaptığı final maçından 2/0 galip ayrılan Riske böylece turnuva tarihine geçmiş oldu. Geçtiğimiz yıl ise Tianjin Açık 2018 WTA tenis turnuvasında son şampiyon Caroline Garcia oldu.

Tianjin Açık tenis turnuvası sert zeminli kortlarda oynanıyor. Bu yıl 7 – 13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Tianjin Açık 2019 WTA önemli misafirler ağırlıyor. Turnuvada Xiyu Wang, Yulia Putinsteva, Caroline Garcia, Venus Williams, Dayana Yastremska ve Wnag Quiang öne çıkan isimler arasında. Favori final için beklenti ev sahiplerinden yana Wang – Quiang! Bununla beraber Caroline Garcia da sürpriz yapacak isimlerin başında geliyor. Ev sahibi olan isimlere baktığımızda Çin’den katılan tenisçi sayısı 11. Bunlardan Xinyu Wang – Shuyue Ma ve Saisai Zheng – Yingying Duan karşılaşmaları ilk turda gerçekleşecek.

Linz Açık 2019 WTA Tenis Turnuvası

Bu haftanın ikinci WTA tenis turnuvası diğerine göre daha eski. 1987 yılında başlayan Linz Açık WTA tenis turnuvasında ilk şampiyon Barbara Paulus olmuştu. Linz Açık 2018 tenis turnuvasında ise Camila Giorgi finalde Ekaterina Alexandrova ile karşılaştı ve şampiyon oldu. Bu yıl 7 – 13 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Linz Açık 2019 WTA tenis turnuvasında maçlar sert zeminde oynanıyor.

Linz Açık 2019 WTA tenis turnuvasında toplam ödül miktarı ise 250.000$ değerinde. Teklerde 32 tenisçi ile çiftlerde 16 ekip yer alacak olan Linz Açık 2019 WTA tenis organizasyonunda Kiki Bertens,Ysaline Bonaventure, Anna Blinkova, genç yetenek Coco Gauff, Anastasia Pavlyuchenkova, Margarita Gasparyan, Ekaterina Alexandrova, Alize Cornet, Jelena Ostapenko ve Belinda Bencic yer alıyor. Turnuvanın favorileri arasında ilk sırada Bertens ve Bencic var. Bununla beraber böyle bir turnuvada Gauff gibi çok genç ve yetenekli bir tenisçinin de öne çıkma ihtimali yüksek. Bir türlü istediği noktaya ulaşamayan Cornet ise bu turnuvada kendini göstermek isteyecektir.

Heyecan dolu geçmesi beklenen Tianjin Açık 2019 ve Linz Açık 2019 WTA tenis turnuvalarında tüm maçların detayları Youwin ile sizlerle olacak.