İngiltere - Finlandiya

UEFA Uluslar B Ligi İngiltere – Finlandiya Maçı

Uluslar Ligi’nde İngiltere, Finlandiya’yı konuk ediyor. Kritik mücadele bugün saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Uluslar Ligi’ne İrlanda galibiyetiyle başlayan İngiltere, Finlandiya’yı konuk ediyor. Finlandiya ise ilk maçında Yunanistan karşısında sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. İngiltere ev sahibi avantajıyla Finlandiya karşılaşmasını kazanarak puanını 6’ya yükseltmeyi hedefliyor. İngiltere – Finlandiya mücadelesinin detayları belli oldu.

Uluslar B Ligi 2. Grup’ta heyecan İngiltere – Finlandiya mücadelesiyle devam ediyor. İngiltere oynadığı son 5 resmi karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Finlandiya ise son 5 mücadelede 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Wembley Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Morten Krogh yönetirken yardımcılıklarını ise Wollenberg Rasmussen ve Steffen Bramsen yapacak.Uluslar Ligi

İngiltere, İlk Maçında İrlanda’yı 2-0 Mağlup Etti

Uluslar B Ligi 1. Grup maçında İngiltere, deplasmanda İrlanda’yı 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Aviva Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada İngiltere, güçlü performansıyla dikkat çekti.

İngiltere, maça hızlı başladı ve 11. dakikada Declan Rice’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ardından 26. dakikada Jack Grealish’in golüyle farkı 2’ye çıkardı. Maçın geri kalanında her iki takım da pozisyonlar bulsa da, İngiltere skoru koruyarak galibiyete uzandı.

Bu galibiyetle İngiltere, grubundaki ilk maçında 3 puanla tanıştı ve Uluslar B Ligi’nde güçlü bir başlangıç yaptı. İrlanda ise taraftarı önünde istediği sonucu alamadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Finlandiya İlk Maçına Mağlubiyetle Başladı

Finlandiya Yunanistan karşısında farkla yenildi, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup ilk maçında Finlandiya’yı 3-0 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yaptı. Georgios Karaiskakis Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, rahat bir galibiyet elde etti. Finlandiya ise kötü bir başlangıç yaparak kendi evinde bunu telafi etmek istiyor.