Okan Buruk

Alanyaspor Maçı Sonrası Okan Buruk’tan Açıklamalar

Süper Lig’de Alanyaspor’u 1-0 mağlup eden Galatasaray’da tekni kdirektör Okan Buruk, maç sonunda açıklamalarda bulundu. İşte Okan Buruk’un sözleri;

Son dakika faul olarak gördük, hakemin faul vermediği pozisyon en net pozisyon. Bu standartta çok faul verdi, ceza sahasındaki hareket faul gibi gözüktü. Onu Alanyaspor’un net pozisyonu olarak sayabiliriz. Pozisyonu izlemedim henüz.

Liderdik, Lider Devam Edeceğiz

Liderdik, lider devam ediyoruz. Rakiplerimizle arayı açmaya çalışıyoruz. 22 günde 7 maç oynadık. İnsanlar bizi robot gibi görüyor. Avrupa’da çok fazla sakatlık olmaya başladı. Oyuncuların dinlenmesi lazım. Oyunculara çok yükleniyoruz. 7 maçlık zor seriyi kazanarak bitirdik. İyi oyunculardan oluşan iyi bir takımız. Kazanarak devam edeceğiz.

Performanslarından Memnunum

Berabere kalma ve kaybetme lüksünüz yok! Avrupa’da da her maçı kazanmak zorundasınız. Kasımpaşa, Alanyaspor onlar da oynamaya ve sonuç almaya çalıştı. Kalite arttıkça, lig daha zevkli olacak. Yorgunluk da ortaya çıkabiliyor. Ancak oyuncularımın performansından mutluyum.Mertens

Maç Sonrası Semih Şentürk Galatasaray’ı Yorumladı

Mertens’in Pozisyonu Direkt Kırmızı Kart

Dries Mertens’in pozisyonunu yorumlayan Semih Şentürk, “Bence direkt kırmızı kart. Bugün aynısı Mertens’e yapılsaydı ne olacaktı? Kırmızı olurdu” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk Yarışı Devam Ediyor

Şampiyonluk yarışının bu sene de Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçeceğini iddia eden Semih Şentürk, “Kuvvetli, büyük takımları yenecek bir takım göremiyorum” dedi. Öte yandan Semih Şentürk, milli ara sonrası Galatasaray’ın forvet hattının nasıl şekilleneceğine de değindi.

Osimhen Banko Oynar

Victor Osimhen’in milli ara sonrası banko oynayacağını iddia eden Semih Şentürk; Icardi’nin, Osimhen’in olmadığı maçlarda oynayacağını ya da sonradan maça gireceğini öne sürdü.

Michy Batshuayi Kadroda Yer Bulamayabilir

Öte yandan Şemih Şentürk, Michy Batshuayi için ise “Oyuna giremez” ifadelerini kullandı.