İngiltere Yunanistan

UEFA Uluslar B LİGİ İngiltere – Yunanistan Maçı

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda beklentilerin uzağında kalan İngiltere, Uluslar Ligi’nde grup birinciliğini hedefliyor. İngiltere – Yunanistan karşılaşmasını İtalyan hakem Andrea Colombo yönetirken yardımcılıklarını ise Ciro Carbone ve Giorgio Peretti üstlenecek. İngiltere – Yunanistan mücadelesi bugün saat 21:45’te başlayacak. Karşılaşma Exxen’den canlı olarak yayınlanacak.

UEFA Uluslar Ligi’nde heyecan İngiltere – Yunanistan karşılaşmasıyla devam ediyor. Uluslar B Ligi 2. Grup karşılaşması öncesinde iki takımında ikişer galibiyeti bulunuyor. İngiltere ev sahibi avantajını kullanarak karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Yunanistan ise Wembley Stadyumu’nda oynanacak mücadeleden puan veya puanlarla ayrılmak istiyor.

UEFA Uluslar Liginde İngiltere ve Yunanistan karşı karşıya geliyor. Lee Carsley yönetimindeki İngiltere’de Harry Kane, Bellingham, Declan Rice, Phil Foden, Madueke gibi önemli isimler bulunuyor. Ivan Jovanovic yönetimindeki Yunanistan ise son olarak İrlanda karşısında 2-0 kazandı. Yunanistan, Uluslar Ligi’nde grubunu birinci sırada tamamlayarak A Grubu’na yükselmeyi planlıyor. Uluslar Ligi maçları

İngiltere Evinde Favori Gözüküyor

UEFA Uluslar Lig’ine deplasmanda aldığı 2-0’lık İrlanda Cumhuriyeti galibiyeti ile başlayan İngiltere, ardından Finlandiya’yı konuk ettiği 2. mücadelesinde de sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı. Müsabakanın ilk yarısında topun kontrolünü elinde tutan ve oyunu rakip sahada oynayan Lee Carsley’in öğrencileri, savunmada sağlam duran rakiplerine karşı aradıkları golü bulamadılar ve soyunma odalarına 0-0 beraberlik ile girdiler. İkinci yarının ilk çeyreğinde ve son çeyreğine girilirken Harry Kane’nin attığı goller ile ise 3 puana uzanmayı başardılar. Aldıkları galibiyet ile 6 puana ulaştılar ve grupta 2. Sırada yer aldılar. Bu hafta Yunanistan’ı konuk edecekler. Evlerinde kazanarak grupta 3’te 3 yapmaya çalışacaklar. Karşılaşma öncesinde takımda eksiklik gözükmüyor.

Uluslar Ligine Yunanistan İyi Başladı

UEFA Uluslar Lig’ine iyi bir başlangıç yapan Yunanistan oynadığı 2 karşılaşmasından 6 puan almayı başardı. Son olarak İrlanda Cumhuriyeti deplasmanına konuk oldukları müsabakayı 2-0 kazandılar. Anastasios Bakasetas yaptığı 2 asist ile galibiyette önemli rol oynadı. Nikalaos Papadopolulos ve öğrencileri aldıkları galibiyet ile 6 puana ulaştılar ve grupta İngiltere’nin averaj ile önünde liderlik koltuğunda yer aldılar. Bu hafta zorlu İngiltere deplasmanına çıkacaklar. Buradan liderlik koltuğundaki yerlerini kaybetmeden ayrılmaya çalışacaklar. İşlerinin zor olacağı aşikar. Müsabaka öncesinde takımda eksiklik gözükmüyor.

Uluslar Ligi B Grubu Puan Durumu

1- Yunanistan 6 puan

2-İngiltere 6 puan

3-İrlanda 0 puan

4- Finlandiya 0 puan