Edin Visca Başakşehir beyaz

Medipol Başakşehir Avrupa’da Sahne Alıyor!

Süper Lig’de son 2 sezonun sürpriz takımı olan Medipol Başakşehir, yeni sezon başlamadan hemen önce UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalabilmek için İngiltere’nin Burnley takımının karşısına çıkıyor. Youwin giriş adresi aracılığıyla takip edebileceğiniz karşılaşma zorlu bir mücadeleye sahne olacak! Peki Başakşehir – Burnley maçı saat kaçta başlıyor ve hangi kanalda?

Başakşehir – Burnley Maç Detayı

Avrupa’da yeniden yer alabilmek için hedefe kilitlenen Medipol Başakşehir, İngiltere’nin köklü ve tehlikeli takımlarından Burnley karşısında galibiyet için çıkıyor. İşi ikinci maça bırakmamak isteyen temsilcimizin galip gelmekten başka bir hedefi bulunmuyor. Maç saat 21:00’de başlayacak. Maç TRT 1’den de canlı yayınlanacak.

Burnley ise evine avantajlı bir skorla dönmeyi, Avrupa sahnesinde yer almayı sürdürmeyi hedefleyerek Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun çimlerine çıkacak.

Başakşehir – Burnley Muhtemel Kadrolar

Başakşehir – Burnley, Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçında muhtemel 11’ler şu şekilde;

Medipol Başakşehir : Volkan, Caicara, Epureanu, Da Costa, Clichy, Emre, Mahmut, Visca, Elia, İrfan Can Kahveci, Bajic

Burnley : Lindegaard, Lowton, Tarkowski, Ben Mee, Ward, Cork, Gudmundsson, Westwood, Lennon, Sam Vokes, Chris Wood

Bu önemli karşılaşmanın resmi maç kadrolarını maç saatinden itibaren youwin giriş adresinden öğrenebilirsiniz.

Başakşehir – Burnley Sakat ve Cezalı Listesi

Medipol Başakşehir : Adebayor( hazır değil)Arda Turan (kadroda yok), Marcio Mossoro (kadroda yok), Alparslan Erdem (kadroda yok/sakat)

Burnley : Nick Pope (sakat), Tim Heaton (sakat), Steven Defour (sakat)

Başakşehir ile Burnley arasında oynanacak bu önemli mücadele öncesinde tüm bilgiler, gelişmeler ve haberler youwin giriş adresi aracılığıyla futbolseverlerle buluşacak.

Başakşehir – Burnley Bahis – Dikkat Edilmesi Gerekenler

– Karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Srdan Jovanovic yönetecek.

– Bu eşleşmenin galibi, UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda Olympiakos – Luzern eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

– Temsilcimiz Medipol Başakşehir bu sezon ilk resmi maçına çıkarken ; Burnley takımı 2.ön eleme turunda İskoçya’nın Aberdeen takımıyla eşleşti ve bu turda rakibini 1-1 ve 3-1’lik skorlarla eleyerek Medipol Başakşehir’e rakip oldu.

– Medipol Başakşehir, yaz döneminde çıktığı 6 hazırlık maçında yalnızca 2 galibiyet alabildi. Akhmat’a 1-0, Stuttgart’a 3-1 mağlup olan Medipol Başakşehir ; Ufa’yı 3-2, Eibar’ı 2-0 mağlup etti. Ayrıca 2 Alman ekibi 1860 Münih ile 0-0, Leverkusen ile 1-1 berabere kaldı.

Temsilcimiz Medipol Başakşehir’in zorlu Burnley sınavını Perşembe 21.00’den itibaren youwin giriş adresine ulaşarak takip edebilirsiniz.