Euroleague 18. Maçlar Perşembe bahis youwin giriş

Euroleague 18. Maçlar Perşembe Analizi – Maç Tahminleri

Heyecanın artarak devam ettiği Turkish Airlines Euroleague, çift mesai yaptığı haftada 18. Maçlarla devam ediyor. Youwin giriş yapanların canlı yayınlar ve en özel heyecanlarla ulaşabildiği Euroleague 18. Maçlar Perşembe programında 3 karşılaşma bulunuyor. Dün oynanan 4 maçla tamamlanan Euroleague 17. Maçlar sonuçları ile günün Euroleague maç programına ve maç tahminlerine bakalım.

Euroleague 17. Maçlar Perşembe Sonuçları 

AX Milano 85 – 90 Barcelona
Maccabi Tel Aviv 81 – 76 Buducnost
Panathinaikos 77 – 67 Bayern Münih
Darüşşafaka 65 – 80 CSKA Moskova

Euroleague 18. Maçlar Perşembe Maç Programı 

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’in İstanbul’da sahaya çıkacağı maçların programı şöyle

 20:00
Anadolu Efes
 –
Khimki Moskova
 20:45
Fenerbahçe
 –
Zalgiris Kaunas
 23:00
Real Madrid
 –
Olympiakos

Euroleague 18. Maçlar Perşembe karşılaşmalarını canlı izlemek için TIKLAYIN

Euroleague 18. Maçlar Perşembe Maç Tahminleri 

Youwin Euroleague sayfasından en özel oranlarına ulaşabileceğiniz Euroleague perşembe heyecanında işte maç tahminleri.

 20:00 Anadolu Efes  – Khimki Moskova

Anadolu Efes, Salı günü 11. galibiyetini aldı ve artık iyi bir ritm tutturarak zirve hesapları yapmaya başladı. Zalgiris deplasmanında oyuna karakter koyarak kazanan Efes’te Shane Larkin ve Moerman’ın formu da öne çıkıyor. Bir başka çıkış pozisyonunda olan ve Salı günü sahasında Fenerbahçe’yi yenerek sükse yapan Khimki de Efes’i zorlayacaktır ama kazanan taraf ev sahibi Anadolu Efes olur. 

 20:45 Fenerbahçe  – Zalgiris Kaunas

Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde Banvit ve Salı günü Euroleague’de Khimki’ye yenilerek galibiyet serilerine son veren Fenerbahçe Beko için önemli bir maç. Her ne kadar ligde liderlik pozisyonunda yeri sağlam olsa da Obradoviç, arka arkaya yenilgileri kaldıramaz. Sahasında Efes’e boyun eğen Zalgiris, bu maçı zorlar ama Fenerbahçe ne yapar eder kazanır. 

 23:00 Real Madrid – Olympiakos

Zirve takipçisi Real Madrid, temposunu bozmadan devam ediyor. Olympiakos, sahasında uzatmaya giden maçta kazandı. Ancak Real Madrid sahasında çok agresif ve formsuz bir dönem yaşamıyor. Olympiakos, maçın toplam sayısını aşağıya çekecek bir oyun ortaya koyacaktır, kazanan taraf ise Real Madrid olur.