Türkiye Kadın Voleybol Milli takımı Voleybol Uluslar Ligi finallerine kaldı. Uluslar Ligi Kadınlar Voleybol 2019 sezonunda son durum, final grupları, maç programı ve detaylar

Uluslar Ligi 2019 Kadınlar Voleybol Son Durum! Türkiye Finallerde!

Yaz mevsiminde voleybolun kalbinin attığı Kadınlar Voleybol Uluslar Ligi 2019 sezonunda lig etabı sona erdi. Final etabında Türkiye adına sevindirici haberler var! 6 takımın kıyasıya mücadelesini izleyeceğimiz Kadınlar Voleybol Uluslar Ligi 2019 final etabı heyecanı Youwin giriş adresiyle sizleri bekliyor. Uluslar Ligi Kadınlar Voleybol 2019 sezonunda son durum yazımızda.

Uluslar Ligi 2019 Kadınlar Voleybol Final Etabı: Gruplarda Kimler Var?

Uluslar Ligi 2019 sezonunda lig etabı sona erdi. 15 maçın sonunda ilk 6 sırada yer alan ülkeler final etabına kalmaya hak kazandı. A ve B grubuna ayrılan ülkeler şampiyonluk için mücadele edecekler. Grup maçlarında birbirleri ile birer kez oynayacak olan takımlardan ilk iki sırayı alanlar play-off etabına geçecek. A ve B gruplarının ilk iki takımı birbirleri ile eşleşecek ve bir nevi yarı finalleri izleyeceğiz. Buradan başarılı çıkan iki ülke finalde karşılaşacak ve Uluslar Ligi Kadınlar Voleybol 2019 şampiyonu belli olacak.

Uluslar Ligi Kadınlar Voleybol 2019 sezonunda millilerimiz için sevindirici haber geldi. Sezona iyi başlayan Türkiye, son 5 maçından 3 mağlubiyet alınca sıralamada bir miktar geriye düştü. Zirveyi zorlayan filenin sultanları, lig etabında 5. sırayla yetindi. Buna rağmen Uluslar Ligi için önemli olan ilk 6 sıradan yer edinen milliler 32 puanla final etabına katılmaya hak kazandı. Bu zorlu ve uzun süreç öncesinde gruplara göz atalım.

A Grubu

  1. Türkiye
  2. Çin
  3. İtalya

B Grubu

  1. Polonya
  2. ABD
  3. Brezilya

Uluslar Ligi 2019 Kadınlar Voleybol: Maç Programı

Uluslar Ligi 2019 sezonunda final etabı öncesi bu etaba kalan ekiplerin dinlenmeleri ve taktik çalışmalarına yönelebilmeleri için şimdi mola zamanı. 3 Temmuz Çarşamba günü yeniden başlayacak olan organizasyonda ilk maç ABD – Polonya arasında oynanacak. Türkiye saati ile 10:00 itibariyle başlayacak olan karşılaşmanın ardından aynı gün saat 14:30’da Çin – Türkiye karşılaşması var. Millilerin Uluslar Ligi Kadınlar Voleybol 2019 final etabındaki ilk karşılaşmasından galibiyet çıkarması muhtemel gözüküyor. Turnuvanın kalan maç programı ise şöyle:

4 Temmuz Perşembe – 10:00 – Brezilya – Polonya

4 Temmuz Perşembe – 14:30 – İtalya – Türkiye

5 Temmuz Cuma – 10:00 – ABD – Brezilya

5 Temmuz Cuma – 14:30 – Çin – İtalya

Bu önemli turnuva boyunca Türkiye A Milli Voleybol Takımımız olan Filenin Sultanlarının ve diğer tüm ülkelerin maçlarına ait detaylar Youwin ile sizleri bekliyor.