Galatasaray Yedlin Sakatlık

Galatasaray’da Sakat Raporu: Kerem, Falcao ve Yedlin

Galatasaraylı sağ bek oyuncusu DeAndre Yedlin’den kötü haberler geldi. Yedlin’in sağ ayak bileğinde birden fazla zedelenme sıkıntısı teşhis edildi. Galatasaray’da sakat raporu kabarık.

Yedlin Üç Hafta Yok

27 yaşındaki futbolcu Fatih Karagümrük karşılaşmasında sakatlanmış ve sahadan alınmıştı. Futbolcunun sağ ayak bileğinde kanama ve ödemin yanı sıra yırtıklar oluştuğu duyuruldu. Futbolcu Galatasaray – Fatih Karagümrük maçında Jeremain Lens’in bulunduğu müdahale sonucunda ciddi bir sakatlık geçirmişti.

Süper Lig’in 34.haftasında oynanan maçta sarı-kırmızılı ekip bu müdahale sonucunda hakemden kırmızı kart bekledi. Fakat futbolcunun ciddi sağlık problemine rağmen Ali Palabıyık’tan kırmızı kart kararı gelmedi ve oyun devam etti. Hakemin kararı sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu ve Mostafa Mohamed’e yapılan muamele ile kıyaslandı. Mohamed her hareketinde kart görürken Lens’in kırmızı kart almaması taraftarların tepkisine neden oldu.

Galatasaray’da Sakat Raporu

Falcao ve Kerem Yüz Yüze Çarpıştı

Sabah gerçekleşen antrenmanlarda Kerem Aktürkoğlu ile Radamel Falcao yüz yüze çarpıştı. İdman esnasında gerçekleşen talihsiz olaydan sonra futbolcular hastaneye kaldırıldı. 17 Nisan günü yapılacak olan Göztepe maçına hazırlanan oyuncular antrenmanı tamamlayamadı.

Radamel Falcao sert çarpışmadan sonra hastaneye sevk edildi ve futbolcunun yüzünde kırıklar olduğu tespit edildi. Falcao bu akşam tedavi altına alınacak ve anesteziyle beraber redüksiyona tabii tutulacak. Kerem Aktürkoğlu’nun durumunun ise nispeten daha iyi olduğu fakat futbolcunun yine de gözetim altında kalacağı detaylar arasında yer aldı.

Arda Turan Tepki Gösterdi

DeAndre Yedlin’in sakatlanmasına rağmen kırmızı kart gelmeyince Arda Turan da sosyal medyadan tepki gösterdi. 1-1 sona eren karşılaşmadan sonra resmi sosyal medya hesabından Yedlin’in fotoğrafını paylaşan Turan, hakem Ali Palabıyık’a gönderme yapan açıklamalara yer verdi.

Değneklerle yürüyen DeAndre Yedlin’in fotoğrafını paylaşan oyuncu “Kırmızı kart yok, yerçekiminden dolayı olmuş” cümlelerini kullandı. Fatih Terim’in yardımcısı Levent Şahin de talihsiz olay hakkında açıklamalar yapmış ve “iyi niyetli olduğunu düşünmediğim bir hakem grubuyla karşılaştık” demişti.

Yedlin’in üç hafta boyunca sahalardan uzak kalacağı tahmin ediliyor. Lens ile giriştiği mücadelede ayağına çok sert bir darbe alan futbolcu sağ ayağını bir süre kullanamayacak.

Göztepe – Galatasaray karşılaşması ise 17 Nisan Cumartesi akşamı saat 19:00’da oynanacak. Sarı-kırmızılı ekibin bir sonraki rakibi ise Trabzonspor olacak. Sarı-kırmızılılar ile bordo-mavililer 21 Nisan saat 19:00’da kozlarını paylaşacak.