miralem pjanic

Beşiktaş’ın Yeni Bomba Transferi Miralem Pjanic Oldu

Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş Miralem Pjanic ile kiralık olarak anlaştı. Transfer duyurusu futbol camiasına bomba gibi düştü.

Bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz olacak olan siyah-beyazlılar Şampiyonlar Ligi kadrosu için yıldız isimlerle anlaştı. 25 oyunculuk listeyi UEFA yetkililerine gönderen Beşiktaş, son olarak Mirale Pjanic’i kiralık olarak renklerine bağladı.

Taraftarın gözünde mümkün olmayan transfer anlaşması ise geçtiğimiz gün yapıldı. Barcelona forması giyen yıldız bedelsiz bir şekilde kiralandı. 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi ise ilginç bir video ile duyuruldu. Football Manager ve FIFA gibi oyunlarda bulunan transfer sistemine gönderme yapan video, oyunlar her zaman gerçekçi olmayabilir konseptiyle taraftara sunuldu.

miralem pjanic beşiktaş

Pjanic “Hedef Benmişim” Dedi

31 yaşındaki yıldız orta saha için paylaşılan bir diğer video ise taraftardan geçer not aldı. Pjanic’in “hedef benmişim” ve “merhaba Beşiktaş” dediği video ise Şafak Sezer’in filmine gönderme bulunuyor. Ünlü oyuncu ise konuya dair şaşkınlığını dile getirdi. “Kendisiyle daha önce mesajlaştık” diyen oyuncu Pjanic’in oldukça değerli bir oyuncu olduğunu ve onu Beşiktaş’ta görmenin çok iyi olduğunu da ekledi.

 

“Beşiktaş’ta Olduğum İçin Mutluyum”

31 yaşındaki futbolcu siyah-beyaz formayla sahalara çıkacağı için heyecanlı olduğunu söylemişti. İspanyol futbol basınına verdiği demeçte oldukça motive olduğunu da dile getiren futbolcu, 30-40 karşılaşmaya çıkabileceğini düşünüyor. “Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağım ve şimdi yeni kulübüme odaklandım” ifadelerini kullanan futbolcu Barça’dan nasıl ayrıldığını anlattı.

Barcelona Teknik Direktörü Koeman’ın adil bir yönetici olmadığını savunan Pjanic, futbolu çok sevdiğini ve bu yüzden maaşında indirimi göze aldığını belirtti. İmkansız denilebilecek bir transfer sözleşmesine imza atan golcü, düşük maaşa rağmen Beşiktaş’ta top sürecek. Koeman’ın kendisiyle hiç konuşmadığını da sözlerine ekleyen tecrübeli orta saha daha önce Roma, Juventus, Olimpik Lyon, FC Metz gibi ekiplerde forma terletti.