Ümraniyespor’dan İkili Transfer Bombası

Ümraniyespor Ermir Lenjani ve Durel Avounou transferini duyurdu. Kadro yapılandırmasına hız veren İstanbul ekibi Süper Lig’e hazırlık yapıyor. İki futbolcuyla da 1+1 yıllık anlaşma imzalayan Ümraniye ekibi yeni sezon öncesi 2 transferini açıkladı.

Balıkesirspor’u mağlup ederek üst tura yükselen Ümraniye ekibi yeni sezon öncesi kadrosunu yapılandırmaya girişti. Tarihinde ilk kez Süper Lig çıkışı yakalayan kulübün ilk transferi ise Ermir Lenjani oldu.

1+1 yıllık sözleşmeye imza atan 32 yaşındaki futbolcu Ümraniyespor formasıyla poz verdi. Daha önce İsviçre’de Grasshoppers ekibinin formasını terleten Arnavut sol bek önümüzdeki 1 yıl Süper Lig sahalarında koşacak. 1 yılı opsiyonlu anlaşmaya imza atan sol bek daha önce Rennes’te forma giydi. Temmuz 2017’de FC Sion’a geçen Lenjani’nin bir sonraki durağı ise Grasshoppers oldu.

ümraniyespor transferleri

Ümraniyespor Durel Avounou’yu Duyurdu

Ümraniyespor’un ikinci transferi ise Durel Avounou oldu. Daha önce Le Mans ekibinde forma terleten 24 yaşındaki Avounou 1 yıl opsiyonlu sözleşmeye imza attı. Kongolu oyuncu bu yıl Le Mans bünyesinde 21 karşılaşmaya çıktı. Durel bu süreçte karnesine 1 gol ve 3 asist yazdırmayı başardı. 24 yaşındaki merkez orta saha Süper Lig’e yükselen Ümraniyespor’da 1 yıl boyunca forma giyecek.

Güncel piyasa değeri 400 bin Euro olan Durel Temmuz 2022’de SM Caen’dan Le Mans’a transfer oldu. 2 yıldır Fransız ekibinde forma giyen orta saha geçtiğimiz günlerde kulübüyle yollarını ayırmıştı.

Yeni sezondaki 8 İstanbul ekibinden biri olan Ümraniye temsilcisi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Taraftarının yüzünü güldüren ekibin halihazırda kullandığı stadyumlar ise Süper Lig’de yeni bir problem kaynağı olabilir. Kulüp başkanı Tarık Aksar ise stadyum problemi konusunda TFF ile görüşme yaptıklarını bildirdi.

Kriterleri karşılamak için stat üzerinde çalışmalar gerçekleştiren Ümraniyespor’u zorlayıcı bir sezon bekliyor.