Slovacko – Fenerbahçe

Slovacko – Fenerbahçe 11.08.2022

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu Slovacko – Fenerbahçe karşılaşmasına sahne olacak. Sarı-lacivertli Süper Lig temsilcisi deplasman yolcusu olarak Slovacko’ya misafir olacak. Saat 20.00’da başlayacak olan mücadelenin ilk ayağında galibiyet Fenerbahçe’nin olmuştu. Önceki maçta rakibi Slovacko’yu 3-0 mağlup eden Kanarya bu kez yurt dışında sınav verecek.

Slovacko Geride Kaldı

İlk karşılaşmada Kadıköy’e konuk olan Slovacko Fenerbahçe’nin savunmasını geçemedi. Tur şansını zora sokan Çekya temsilcisi ülke liginde de etkili bir performans gösteremedi. Fenerbahçe karşısında oldukça zorlanacağı düşünülen ekibin tek avantajı ise kendi sahasında oynamak olacak. Geçtiğimiz süreçte hanesine 4 puan yazdıran takımın Fenerbahçe engeline takılarak Avrupa Ligi’ne veda edeceği düşünülüyor. Rövanş için Fenerbahçe’yi ağırlamaya hazırlanan takımda Stanislav Hoffman aldığı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Slavacko’nun mağlup olması durumunda UEFA Konferans Ligi’ne düşeceğini belirtelim.

Slovacko – Fenerbahçe

Fenerbahçe’de Tur Atlama Şansı

Sarı-lacivertli temsilcimiz Dinamo Kiev karşısındaki mağlubiyetten sonra Şampiyonlar Ligi biletine veda etti. UEFA Avrupa Ligi’nde yeni bir hikâye yazmak isteyen Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçında yaşanan tezahüratlar ile eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Geçtiğimiz süreçte benzer olaylar yaşayan sarı-lacivertli camianın yüzü Süper Lig başlangıcında da gülmedi.

Ümraniyespor ile Kadıköy’de karşı karşıya gelen Fenerbahçe’nin kaderi ise 3-3 beraberlik. Jorge Jesus’un öğrencileri net favori oldukları Slovacko maçına üç eksikle çıkacak. İrfan Can Kahveci, yeni transfer Joao Pedro ve Mert Hakan Yandaş sakatlıkları sebebiyle Slovacko maçında forma giyemeyecek.

Slovacko – Fenerbahçe Bahis Tahmini

11 Ağustos akşamı oynanacak olan karşılaşmada Fenerbahçe 3-0’lık zaferini yineleyecektir. İlk karşılaşmada Lincoln ile nefis bir zafer bulan sarı-lacivertliler rövanş maçında da zafere yakın taraf. Jesus’un ekibi play-off biletini almak için Slovacko karşısında zorlanmayacak gibi görünüyor.