Fenerbahçe – Adana Demirspor 22.08.2022

Süper Lig’de üçüncü haftanın sonunu işaretleyecek olan maç Fenerbahçe – Adana Demirspor karşılaşması olacak. Sarı-lacivertliler Adana ekibini Kadıköy’de ağırlayacak. Mücadele 22 Ağustos akşamı saat 21.45’te başlayacak.

Fenerbahçe’den Ses Getiren Zafer

Süper Lig’e beraberlikle başlayan Fenerbahçe ilk sınavını Ümraniyespor karşısında verdi. Kadıköy’de bol gollü bir beraberlik bulan sarı-lacivertliler hanesine bir puan yazdırabildi. Jorge Jesus ile 3-3’lük bir beraberlik alan Fener ikinci haftada Kasımpaşa ile eşleşti. Kasımpaşa karşısında 6-0’lık farklı bir zafer alan sarı-lacivertliler taraftarını güldürmeyi bildi. Sarı-lacivertliler daha sonra Austria Wien karşısında da 2-0’lık zafer aldı. Hem Süper Lig’de hem de Avrupa kulvarında galip gelen ekibin formu yerinde.

Üçüncü haftanın kapanış maçında Fenerbahçe zafere daha yakın. Nazım Sangare ve Serdar Aziz’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeyeceği kadroda başka eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe – Adana Demirspor

Adana Demirspor Zafer Serisi Yolunda

Adana Demirspor Süper Lig’e Giresunspor karşısında aldığı zaferle başladı. 3-2’lik zaferden sonra Adana ekibinin yeni rakibi Sivasspor oldu. İkinci haftada 3-0’lık bir zafer alan ekip rakibin ağlarını 3 kez sarsmadan bırakmıyor. Gol yollarında etkili bir formül bulan Adana ekibi hanesine 6 puanı yazdırdı. Transfer döneminde nokta atışı imzalar kapan Adana Demirspor yoğun çalışmalarının meyvesini topluyor.

Onyekuru, Rodrigues ve Stambouli gibi isimlerle parlayan Adana Demirspor Fenerbahçe karşısında tam kadro çıkacak. Yeni isimlere güvenen ekipte kritik bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe – Adana Demirspor Bahis Tahmini

Fenerbahçe her iki tarafta da Jorge Jesus ile başarılı bir formül tutturdu. Kasımpaşa karşısında 6 gol bulan sarı-lacivertliler uzun zamandır farklı galibiyet görmüyordu. Ümraniyespor karşısında da hücum gücünü kanıtlayan Fener benzer bir performansı iç sahada gösterecektir. Adana Demirspor her ne kadar etkili bir hücum planına sahip olsa da Fenerbahçe karşısında zorlanabilir.