Euroleague 1. maçlar programı Euroleague maç analizleri maç tahminleri youwin giriş

Ve Beklenen An Geldi! Euroleague Başlıyor. Euroleague Analizi

Avrupa basketbolunun en prestijli kupası olan THY Euroleague 2018-19 sezonu bu akşam başlıyor. Daha önce Euroleague ne zaman başlıyor konulu yazımızda Euroleague yeni sezonda yer alan takımların listesi ve detaylarını vermiştik. Youwin giriş adresinden her sezon olduğu gibi bu sezon da tüm heyecanına en iyi oranlar ve özel oyunların yanında canlı seçeneklerle ortak olacağınız Euroleague’e bu sezon ülkemizden Fenerbahçe, Anadolu Efes ve Darüşşafaka katılıyor. Euroleague sezonu boyunca tüm maç günleri öncesinde maç programı ve maçların analizi bu sayfalarda sizlerle olacak. İşte Euroleague 1. maç günü Perşembe maçları ve analizi.

Euroleague Maç Programı 11 Ekim Perşembe

Turkish Airlines Euroleague 1. maç gününde Perşembe maç programı şu şekilde:

20:00
CSKA Moskova
 –
Barcelona
 21:00
Panathinaikos
 –
Maccabi Tel Aviv
 21:30
Bayern
 –
Anadolu Efes
 22:00
Real Madrid
 –
Darüşşafaka

Tüm maçlar, maçların son anına kadar Youwin Euroleague sayfasında sizlerle olacak.

Euroleague İlk Maçlar Perşembe Analizi – Maç Tahminleri

THY Euroleague Perşembe maçlarının detayları ve maç tahminlerine bakalım.

20:00 CSKA Moskova – Barcelona Lassa

Adı da oldukça şöhretli olan bir maçla başlıyor Euroleague 2018-19 sezonu. Zirvenin her daim ortağı olan CSKA Moskova, son 2 yılın kötü izlerini bu sezon silmeye kararlı olan Pesiç yönetiminde Barcelona’yı konuk ediyor. Yeni transferleriyle iddialı olan Barcelona, kadrosunu önemli ölçüde koruyan ve sahasını en iyi savunan ekiplerden olan CSKA önünde önce iyi basketbol diyecektir. Ligin en çok sayı atan takımlarından olan CSKA Moskova önünde Pesiç sert savunmayı ön plana alacaktır. Bu beklentilere rağmen maç tahmini olarak yüksek sayı seçenekleri ile tek haneli farkla CSKA galibiyeti öne çıkıyor. Sürpriz arayanlar ilk yarı Barcelona diyebilir.

21:00 Panathinaikos – Maccabi Tel Aviv

Euroleague’den gidecek mi kalacak mı diye merak edilen Panathinaikos, geçen sezondan da iddialı bir kadroyla lige devam ediyor. Milli takım oyuncularımızdan Scottie Wilbekin’i transfer eden Maccabi’nin de gözü yükseklerde. Geçen sezonun en iyi ev sahibi takımı olan ve normal sezonda yalnızca 1 kez sahasında kaybeden Panathinaikos’u bu maçta karşınıza almak pahalıya patlayabilir. 165 altı sayı ile ev sahibi galibiyeti tercih edilebilir.

21:30 Bayern Münih – Anadolu Efes

Bayern Münih, 1 sezonluk aranın ardından yeniden Euroleague’de ve ilk maçında sahasında temsilcilerimizden Anadolu Efes’i konuk ediyor. Cumhurbaşkanlığı kupasını Fenerbahçe’nin elinden alan ve sonra da lige 73-70’lik Galatasaray deplasman galibiyetiyle başlayan Efes’te moraller yüksek. Tecrübeli başantrenör Ergin Ataman, bu havayı bozmak istemeyecektir. Savunması güçlü Efes, sahasını iyi savunan Bayern Münih karşısında favori olmakla birlikte düşük sayı seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz.

22:00 Real Madrid – Darüşşafaka 

Bu maç bir nevi Avrupa basketbolunun Süper Kupa finali. Geçen sezon Euroleague şampiyonu olan Real Madrid ile EuroCup şampiyonu Darüşşafaka karşılaşıyor. Yeniden Euroleague’e merhaba diyen Daçka, çok zorlu bir Real Madrid deplasmanıyla açılışı yapıyor. İki takım, bir önceki sezon Euroleague Playofflarında eşleşmiş ve Madrid’de oynanan maçı Darüşşafaka 84-80 kazansa da İstanbul’daki maçları Real Madrid kazanınca Final – Four biletini İspanyollar almıştı. Tabi iki yılda kadrolar çok değişti. Donçiç’in olmadığı Real Madrid ile Wilbekinsiz Daçka’nın maçında 160 üstü sayıyla Real Madrid galibiyeti tercihleri öne çıkıyor.

Youwin giriş adresinden Euroleague heyecanı sizleri bekliyor.