Euroleague 15. maçlar maç tahminleri bahis analiz youwin giriş euroleague canlı izle canlı yayın

Euroleague Devam Ediyor. İşte Perşembe Maçları ve Tahminleri

Turkish Airlines Euroleague, Perşembe maçlarıyla devam ediyor. Ligde bugün 9. Maçlar başlıyor. Son iki gündür yayınladığımız analiz ve tahmin yazılarımızda tüm maçları doğru tahmin ederken bizi takip edip Youwin giriş adresinden tahminleri değerlendirenler de kazandı. Salı günü olduğu yine iki temsilcimizin karşı karşıya geleceği günde Real Madrid de Olympiakos’a konuk olacak. İşte Euroleague 9. Maçlar Perşembe programı ve maç analizleri ile tahminler.

Euroleague 9. Maçlar Perşembe Maç Programı

 20:15 Darüşşafaka  – Anadolu Efes
 21:45 Olympiakos  – Real Madrid
 22:05 Maccabi Tel Aviv  – Fenerbahçe
 23:30 Gran Canaria  – Bayern Münih

Tüm Euroleague maçları, canlı yayınlar ve özel oranlarla Youwin Euroleague sayfasında sizleri bekliyor.

Euroleague 9. Maçlar Perşembe Maç Tahminleri

Gelelim Euroleague 9. maçlar Perşembe tahminlerine. Taraf bahsi tahminleri ile başarı sağlayan sitemizden işte en güncel analiz ve tahminler.

20:15 Darüşşafaka – Anadolu Efes

Geçen sezonki çizgilerinden farklı olan iki temsilcimiz Volkswagen Arena’da karşılaşıyor. Anadolu Efes, Panathinaikos ve Maccabi galibiyetleri ile evini iyi korudu ve bir sonraki deplasmanına İstanbul’da çıkması büyük avantaj. Daçka ise geçen sezonki Efes’in pozisyonunda bir Euroleague konumu alacak gibi, işler iyi gitmiyor. Darüşşafaka’nın kazanmak için konsantre olacağı maçtan yüksek sayı çıkar ve tek haneli farkla ibre Efes’ten yana. 

 21:45 Olympiakos – Real Madrid

Real Madrid, 7’de 7 yaparak güzel geldi ve bu sezon ilk kez bir tepe takımla oynayacak. Baş altı ve sıralama seviyesi takımlara karşı gereksiz puan kaybetmeyerek cephanesini dolduran İspanyol devi için ilk ciddi zor sınav bu akşam. Her ne kadar Bayern Münih deplasmanında zorlanarak galip gelse de Olympiakos için kazanmaya yakın diyebiliriz. Taraf bahsi ev sahibi, sayı düşük. 

 22:05 Maccabi Tel Aviv –Fenerbahçe

Gecenin aslında sonucu en muamma maçı İsrail’de olacak. Fenerbahçe, gücü ve kalitesi ile her zaman favori ama Tel Aviv deplasmanı da her zaman zorlu. Sahasındaki 2 maçı kazanamayan Maccabi, her ne kadar geçen sezondan kötü durumda olsa da bu maç tehlikeli. İlle de taraf bahsi ise ev sahibi. 

23:30 Gran Canaria –Bayern Münih

Real Madrid deplasmanında iyi direnen Gran Canaria, sahasında iki büyük takım ( CSKA, Olympiakos) ile yorulup kaybeden Bayern’i ağırlıyor. Youwin sayfasından canlı izleyebileceğiniz maçın keyifli bir mücadele olacağını öncelikle söyleyelim. Toplam sayının 155’ün üstüne çıkmasının muhtemel olacağı karşılaşmada ev sahibi Gran Canaria, galibiyete bir adım daha yakın.