euroleague 9. maçlar euroleague bahis euroleague analiz youwin giriş

Euroleague 13. Maçlar Sonuçları Çarşamba Programı ve Analizi

Turkish Airlines Euroleague, dün gece oynanan ve iki takımımızın da zaferle ayrıldığı maçların devamında bu gece de 4 karşılaşma ile devam ediyor. Youwin Bonus Cümbüşü Euroleague özel teklifleri ile tüm heyecanına ortak olduğunuz Euroleague 13. Maçlar Salı sonuçları ve Çarşamba maç programı ile maç tahminlerine bakalım.

Euroleague 13. Maçlar Salı Sonuçları

Gran Canaria 71 : 84 Baskonia
Barcelona 60 : 69 Olympiakos
Fenerbahçe 79 : 75 CSKA Moscow
Anadolu Efes 106 : 68 Buducnost

Dün oynanan maçların tamamında Sporanalizi Euroleague tahminleri tuttu. Şimdi Youwin giriş adresinden tutan tahminlerle kazanacağınız günün maç programı ile maç tahminleri sizlerle.

Euroleague 13. Maçlar Çarşamba Programı 

 20:15
Darüşşafaka
 –
Zalgiris Kaunas
 22:05
Maccabi Tel Aviv
 –
Khimki Moskova
 22:45
AX Milano
 –
Bayern Münih
 23:00
Real Madrid
 –
Panathinaikos

Euroleague maçları, canlı yayınlarla Youwin Euroleague sayfasında sizlerle olacak.

Euroleague Maç Tahminleri – 19 Aralık Çarşamba

 20:15 Darüşşafaka – Zalgiris Kaunas

Daçka’nın acil galibiyete ihtiyacı var. Temsilcimiz, bunun için özellikle iç saha maçlarını kolluyor. Rakip Zalgiris ise formda. Bu anlamda sert bir maç, bizleri bekliyor. Galibiyet içinse ibre az farkla maalesef Zalgiris Kaunas tarafında.

22:05 Maccabi Tel Aviv – Khimki Moskova

Ligin en zor deplasmanlarından birinde, bu sezon iyi bir deplasman çizgisi yakalayan Khimki oynuyor. Wilbekin ile Shved’in mücadelesinde iki takımın da şansı eşit. Öncelik, yüksek sayıda olurken taraf bahsinde de az farkla Maccabi denebilir.

22:45 AX Milano – Bayern Münih

Basketbol gündemini belirlemekten uzak kalam İtalya ve Almanya’nın Euroleague temsilcileri karşı karşıya. Şöyle özetlenebilir ki; Bayern daha önceki zamanlarından daha iyi ama Milano geçen sezondan çok çok daha iyi. Zirve yarışı iddiasındaki Milano, sahasında Bayern’i geçer.

 23:00 Real Madrid – Panathinaikos

Günün en öne çıkan maçında iki zirve takımı karşı karşıya. Real Madrid, Fenerbahçe’nin CSKA’yı yendiği haftada kazanmak isteyecektir. Panathinaikos ise deplasmanlarda zayıf halini sürdürüyor. Ev sahibi Real Madrid, ne yapar eder bu maçı alır. İkili, geçen sezon da Playofflarda karşılaşmış ve Real Madrid, İspanya’daki 2 maçı da kazanarak Final Four’a gitmişti.