Anadolu Efes - Barcelona canlı izle. Euroleague 25. Hafta Cuma maçları canlı izle. Euroleague 25. Hafta perşembe maç sonuçları. Euroleague bahis tahminleri

Euroleague 14. Maçlar Cuma Analizi – Maç Programı

Fenerbahçe Beko’nun üst üste 10. galibiyetini aldığı dün geceki maçların ardından bugün de 4 maçla Euroleague 14. Maçlar tamamlanıyor. Euroleaguee 14. maçlar Cuma programı ve analizi ile dün gece oynanan maçların sonuçlarına bakalım.

Euroleague Maç Sonuçları 20.12.2018

Baskonia
70 : 77
Barcelona
Buducnost
65 : 89
Fenerbahçe
Olympiakos
98 : 77
Gran Canaria
CSKA Moskova
102 : 84
Anadolu Efes

Youwin giriş adresinden tüm heyecanını özel tekliflerle yaşadığınız Euroleague heyecanında Cuma programı ve analizi ile maç tahminleri sizlerle.

Euroleague 14. Maçlar Cuma Maç Programı 

 20:00
Khimki Moskova
 –
Darüşşafaka
 21:00
Zalgiris Kaunas
 –
Maccabi Tel Aviv
 22:00
Bayern Münih
 –
Real Madrid
 22:00
Panathinaikos
 –
AX Milano

21 Aralık 2018 tarihinde oynanacak olan Euroleague 14. maçlarını canlı izlemek için TIKLAYIN

Euroleague 14. Maçlar – Euroleague Maç Tahminleri 21 Aralık Cuma

 20:00 Khimki Moskova  – Darüşşafaka

Darüşşafaka Tekfen Çarşamba günü, ilk yarısını önde kapattığı maçta sahasında Zalgiris Kaunas’a yenildi. Takımın oyununda ileriye dönük bir değişim var ama hala sonunu getiremiyorlar. Geçen yılki performansından uzak olan Khimki ise Maccabi mağlubiyetinin ardından şimdi evinde. Ev sahibi favori ama taraf bahsi oynanacaksa Darüşşafaka oynamaya değer.

 21:00 Zalgiris Kaunas  – Maccabi Tel Aviv

Zalgiris formda ve Jasikevicius ipleri eline aldı. Öte yandan Maccabi de yükseliş için gereken Khimki galibiyetini alarak Litvanya’ya geliyor. Çekişmeli geçecek maçta öncelik 145 sayı üstü, devamında ise Zalgiris Kaunas galibiyeti.

 22:00 Bayern Münih  – Real Madrid

Bayern Münih, Milano deplasmanında 2. dış saha galibiyetini alarak ilk 8’deki pozisyonu için iddialı olduğunu gösterdi. Bu kez rakip ligin en iyi 3 takımından biri olan Real Madrid. Sahasında Panathinaikos engelini aşan Real Madrid formda ve deplasmanda olsa da bu maçın net favorisi. Ancak ters bir maç, dolayısıyla taraf bahsinden uzak durularak ilk yarı Bayern ya da düşük sayı seçenekleri denemek daha doğru.

22:00 Panathinaikos  – AX Milano

Gecenin ve haftanın son maçında iki “halinden memnun olmayan” takım karşı karşıya geliyor. İçerideki 7 maçta biri Fenerbahçe’ye olmak üzere 2 kez yenilen Panathinaikos, Madrid seferinden yenilgi ile dönüyor. Milano ise Bayern’e sahasında çekişmeli geçen maçta yenildi. Üst üste 2. mağlubiyetini alan sezonun formda takımı Milano için toparlanma zamanı ama burası da ligin en zor deplasmanı. Öncelik Panathinaikos galibiyetinde ama yine tehlikeli bir maç. Dolayısıyla düşük sayı seçenekleri daha iyi olacaktır.