Euroleague 16. maçlar canlı izle bahis youwin giriş

Euroleague Heyecanında Sıra 16. Maçlarda – Euroleague Perşembe

Turkish Airlines Euroleague 16. Maçlar bugün start alıyor. Fenerbahçe Beko’nun liderliğini sürdürdüğü ligde yeni yılın ilk maç haftasında bugün 4 karşılaşma var. Euroleague canlı izleme seçeneği de sunan Youwin adresinden tüm heyecanına ortak olacağınız maçlarda Anadolu Efes de sahaya çıkan takımlardan. İşte Euroleague 16. Maçlar Perşembe programı ve maç tahminleri ile analizleri.

Euroleague 16. Maçlar Perşembe Maç Programı 

 20:30
Anadolu Efes
 –
Bayern Münih
 22:45
AX Milano
 –
Buducnost
 22:45
Real Madrid
 –
Maccabi Tel Aviv
 23:30
Gran Canaria
 –
Khimki Moskova

Euroleague 16. maçlar canlı izlemek ve en iyi oranlar için TIKLAYIN

Euroleague 16. Maçlar Maç Tahminleri 

 20:30 Anadolu Efes  – Bayern Münih

Kazandığı takdirde zirve takımı olma hedefine tutunacağı maçların hepsini önde götürmesine rağmen kaybeden Anadolu Efes, son olarak bu alışkanlığını Barcelona deplasmanında sürdürdü. Artık Efes için işi daha fazla ciddiye alma zamanı keza geçen sezondan daha iyi bir kadroya ve şartlara sahipler. Bayern Münih, ligin dişli ekiplerinden ve maç kolay geçmez. Ancak kazanan Anadolu Efes olur. 

 22:45 AX Milano  – Buducnost

Milano’da sezon başına göre bir düşüş olduğu kesin. Namağlup gittikleri kendi liglerinde de hafta sonu Avellino’ya yenildiler. Bu durum Euroleague performansına da yansıyor ve koç Pianigiani’nin de bir sonunu getirememe alışkanlığı olduğunu biliyoruz. Tüm bunlarla birlikte bu maç onlar için bir çıkış olacaktır keza Buducnost bir alt seviye takımı. Kazanan Milano olur. 

 22:45 Real Madrid – Maccabi Tel Aviv

Kıran kırana geçen ve belki de sezonun en güzel maçı olan karşılaşmada Real Madrid, Fenerbahçe deplasmanından çıkamadı. Şimdi yeniden evinde ve yenilenmeye ihtiyaç var. Real Madrid için bu sezon geçen sezona göre daha zor geçiyor ve iç saha maçları önemli. Maccabi ise deplasman takımı asla değil. Ev sahibi kazanır. 

 23:30 Gran Canaria  – Khimki Moskova

Euroleague 16. maçlar Perşembe programında sonucu en zor kestirilecek maç ise Gran Canaria – Khimki mücadelesi olacak. Gran Canaria, bu sezonki performansıyla beklenin altında kalırken Khimki de geçen sezonun gerisinde. İspanya ekibi, toplam 6 galibiyetinin 4’ünü evinde aldı. Khimki ise 7 deplasmanda 1 kez kazanabildi. Gran Canaria, galibiyet için bir adım önde ama öncelik yüksek sayı tercihlerinde. 

Euroleague 16. Maçlar perşembe programının tamamı, canlı yayınlar ve kazandıran oranlarla Youwin giriş adresinde sizleri bekliyor.