başakşehir - sivasspor maçı youwin giriş hepsibahis giriş

Mitroglou, Kagawa, Zajc ! Transferin Son Günü Yanıyor. İşte Analizler

Tüm taraftarların çılgına dönerek takip ettiği ara transfer döneminin son saatlerine giriyoruz. Forvet İstiyoruz diyerek gündeme oturan ve Başkanlarının eşinin bile bu nedenle kendisine küstüğü Galatasaray, ligin şu anki gol kralı Mbaye Diagne ile Yunan Kostas ( Konstantinos) Mitroglou ile forvet ihtiyacını nihayet giderdi.

Transfer bombardımanıyla başladığı sezona transferlerinin kötü çıkması yüzünde yeni transfer ihtiyaçları ile devam eden Fenerbahçe ise Sadık, Moses transferlerine ezeli rakiplerinin gözden çıkardığı Serdar Aziz ve Tolgay Arslan transferlerini eklerken son anda Miha Zajc transferini gerçekleştirdi.

Çok forvet, yok forvet halinde yaşayan Beşiktaş ise Burak Yılmaz ile pansuman yaptığı hücum yarasına Quaresma’nın gidişine ( son açıklamalar o yöndeydi) karşılık orta sahaya Shinji Kagawa takviyesi yaparak devam etti. Transferlerin baş döndürücü halinden biraz sakinleşmek için 3 büyük kulübün yaptığı son transferlerden Kostas Mitroglou, Shinji Kagawa ve Miha Zajc isimlerine Sporanalizi ekibi olarak daha yakından bakalım dedik. İşte yeni transferlerin analizleri.

Kostas Mitroglou Kimdir? Kostas Mitroglou Analizi. Ateş Eden Golcü 

Galatasaray, Mbaye Diagne’yi alarak çok önemli bir işe imza atarken yanına da Yunan santrfor Mitroglou’yu ekledi. Peki, Kostas Mitroglou kimdir? Asıl adı Konstantinos olan Mitroglou, 30 yaşında Kavala doğumlu ve 1,90 boyuyla yırtıcı bir forvet. Kariyeri boyunca çıktığı 340 maçta 170 gol atarak maç başına 0,5 gol gibi bir ortalama tutturan isim, son olarak Marsilya forması giyiyordu. Galatasaray’a kiralık gelen Mitroglou, kariyerinde Olympiakos ile 3 Benfica ile 2 kez olmak üzere toplam 5 lig şampiyonluğu gördü. Marsilya’da tek forvet olarak oynayan Mitroglou, bitirici santrafor özelliklerine sahip. Benfica’da Jonas ile birlikte de aynı anda oynayabilen yıldız, Diagne ile bir ikili oluşturma opsiyonuna da sahip. Yunanistan milli takımı ile de 59 maça çıkarak 17 gole imza atan Mitroglou, kariyeri boyunca yalnızca 1 kez kırmızı kart gördü. 

Beşiktaş’a Samuray Takviyesi! Shinji Kagawa Kimdir? Shinji Kagawa Analizi 

Beşiktaş ise uzun süredir taraftarının 4 gözle beklediği Kagawa transferini bitirdi. Japonya’nın en ünlü futbolcularından olan ama son yapılan Asya Kupası 2019 kadrosunda yer almayan Shinji Kagawa, Beşiktaş’a Borussia Dortmund’dan sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlu olarak kiralık geldi. Japonya Milli takımı ile 73 maçta 23 gole imza atan Dortmund’da parlayan kariyerine 2 sezon Manchester United’da devam eden Kagawa, hücuma dönük bir orta saha oyuncusu. Tecrübesi ve sert futbolu ile tanınan Kagawa, 29 yaşında. Bu sezon Borussia Dortmund ile sezonu ilk yarısında yalnızca 5 maçta görev alan Japon yıldız, artık takımda düşünülmüyordu. Kagawa, genellikle orta sahanın ortasında görev alıyor. Dolayısıyla hem Quaresma’nın yerine alternatif hem de Ljajiç’e takviye olabilecek bir oyuncu. 

https://www.youtube.com/watch?v=1o73g31B4EM

Fenerbahçe’den Zajc Hamlesi! Miha Zajc Kimdir? 

Santrafor mevkiine takviye yapması beklenirken son anda Miha Zajc’ı İstanbul’a getiren Fenerbahçe gözleri bu oyuncuya çevirtti. Slovenyalı 24 yaşındaki Zajc, Slovenya Milli takımında da 13 kez forma giydi ve 3 gol attı. İtalya’nın Empoli takımında oynayan ve İtalya Serie A’ da 21 maçta 3 gol, 2 asist performansına sahip olan Zajc için Fenerbahçe kulübünden gelecek resmi açıklamalar bekleniyor. Zajc şu anda İstanbul’da ve gece gelişmeler gelecek. İşte Miha Zajc.