Real Madrid - Barcelona canlı izle, hangi kanalda, maç detayları

Real Madrid – Barcelona Maçı Canlı Yayın ve Detaylar

Bugün İspanya Kral Kupası yarı final rövanş maçında Santiago Barnebeu’da oynanacak olan Real Madrid – Barcelona maçı canlı yayını, Youwin giriş adresinde sizleri bekliyor. El Classico serisine yeni bir ilave olacak olan Real Madrid – Barcelona maçı hangi kanalda? sorusunu soranlara Youwin maç sayfasından canlı yayınla yanıt geliyor. Ayrıca Youwin ile bu maça özel net kazancını ikiye katlama şansını yakalamak ve Real Madrid – Barcelona maçını canlı izlemek için Youwin giriş adresinden üye olmanız yeterli. Peki, Real Madrid – Barcelona maçının detayları neler? Birlikte bakalım.

Real Madrid – Barcelona MaçıHangi Kanalda, Saat Kaçta?

Bu gece, Türkiye saati ile 23:00’de başlayacak olan Real Madrid – Barcelona maçı için Türkiye’de televizyon yayını bulunmazken karşılaşmayı Youwin canlı olarak sizlere ulaştıracak. Youwin maç sayfasından Youwin üyesi olarak direkt canlı yayına ulaşırken şu yazımızda detaylarını verdiğimiz çifte kazanç fırsatı da Real Madrid – Barcelona maçında sizleri bekliyor.

Real Madrid – Barcelona Maçını Nasıl İzleyeceğim?

Real Madrid – Barcelona canlı izle araması yaparak zaman kaybetmeden Youwin giriş adresine bu linkten ulaşarak üyelik formunu doldurmanız yeterli. Herhangi başka bir koşul olmadan Real Madrid – Barcelona maçını canlı izlemenin keyfi Youwin ile sizleri bekliyor.

Real Madrid – Barcelona Maçı İlk 11’ler ve Sakat, Cezalı Oyuncular

Türkiye saati ile 23:00’de başlayacak maçta bu kez Messi, ilk 11’de yer alacak. Real Madrid – Barcelona maçı ilk 11’leri muhtemelen şu şekilde:

Real Madrid: Navas – Carvajal – Ramos – Varane – Reguilon – Modriç – Casemiro – Kroos – Bale – Vinicius – Benzema

Barcelona: Ter Stegen – Roberto – Pique – Umtiti – Alba – Busquets – Vidal – Rakitiç – Dembele – Messi – Suarez

Sakat ve Cezalı Oyuncular

Real Madrid: Isco,Mariano, Diaz, Vallejo ( Kadroda Yok)

Barcelona: Rafinha, Vermaelen ( sakat)

Real Madrid – Barcelona Bahis Tahmin

Real Madrid – Barcelona, ilk maçta Camp Nou’da 1-1 berabere kalmıştı. Önümüzdeki hafta ligde de yeniden karşılaşacak olan iki takımın bu maçında Real Madrid, skor yönünden avantajlı ama Barcelona, Messi’nin de katkısıyla yine daha etkili olacaktır. Youwin ile kazancınızı ikiye katlayacağınız maçta iki takım da gol atar ve Barcelona galibiyeti tahminleri öne çıkıyor. 2,5 gol üstü tahmini de değerlendirilebilir.