Hamburg Açık 2019 tenis turnuvası başlıyor. Hamburg Açık 2019 maç programı, favoriler, öne çıkan detaylar. Tenis bahis analizi, maç tahminleri, Youwin giriş

Tenis Heyecanı Almanya’da Devam Ediyor! Hamburg Açık 2019 Analizi

Wimbledon 2019 tenis turnuvası sona erdi. ATP kategorisinde şampiyon Djokoviç olurken, WTA için kupanın sahibi Simona Halep oldu. Şimdi yolumuz Almanya’ya düşüyor ve Hamburg Açık 2019 tenis turnuvasıyla devam ediyoruz. Turnuvanın tüm heyecanı Youwin giriş adresiyle yaşanırken, Hamburg Açık 2019 tenis turnuvasına ait detaylar ve analiz ise yazımızda.

Hamburg Açık 2019 Tenis Turnuvası Hakkında

Grand Slam tenis turnuvalarından geriye sadece Amerika Açık 2019 kaldı. Grand Slam turnuvaları her ne kadar tenisin en önemlileri olsa da organizasyonlar elbette bununla kalmıyor. ATP 500 kategorisinde yer alan Hamburg Açık 2019 tenis turnuvası bu yıl 20 – 28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.

1892 yılından bu yana düzenlenen Hamburg Açık tenis turnuvası bu yıl 113. kez gerçekleşiyor. Maçlar toprak kortta oynanıyor ve bu durum çim kort sezonunun yavaş yavaş kapandığını gösteriyor. Zaten Amerika Açık turnuvası da bilindiği üzere sert zeminde oynanıyor ve Hamburg Açık bir nevi geçişi başlatıyor.

Daha önce Hamburg Açık tenis turnuvasında Roger Federer toplam 4 kez kupayı kaldırdı ve şu anda turnuvanın teklerde en çok şampiyon olan ismi konumunda. Rafael Nadal ise toplam 3 kez kupanın sahibi olurken ilginç bir detay gözümüze çarpıyor. 2017 yılında Federer – Nadal finalini Federer kazanırken, 2018 yılında aynı finalden Nadal şampiyon olarak çıktı. Wimbledon 2019 şampiyonu Novak Djokoviç ise Hamburg Açık tenis turnuvasını hiç kazanamadı.

Geçtiğimiz yıl Hamburg Açık 2018 tenis turnuvasında Leonardo Mayer – Nikoloz Basilashvili arasında gerçekleşen finalden galibiyetle ve kupayla çıkan isim Basilashvili olmuştu.

Hamburg Açık 2019 Tenis Turnuvasında Kimler Var?

Hamburg Açık 2019 tenis turnuvasında önemli isimler karşımıza çıkıyor. Dominic Thiem, Alexander Zeverev, Fabio Fognini ve son şampiyon Nikoloz Basilashvili Hamburg Açık 2019 tenis turnuvasında yer alırken Alexander Zverev için ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Turnuvada teklerde yer alan 5 Alman tenisçiden biri olan Zverev, genç ve dinamik bir tenisçi. Daha önce hem ATP serilerinde hem de Grand Slam tenis turnuvalarında yeteneğini gördüğümüz Zverev, ev sahipliğini en iyi kullanabilecek potansiyel olarak öne çıkıyor. Zverev, bu yıl Hamburg Açık 2019 tenis turnuvasında şampiyonluğun önemli adaylarında birisi. Daha önce tecrübeli tenisçilerin gölgesinde kalan Alexander Zverev bu kez Hamburg Açık 2019 tenis turnuvasıyla çıkışını artırmak istiyor.

Hamburg Açık 2019 tenis turnuvasının tüm detayları yine Youwin ile sizlerle olacak.