Beşiktaş – Karagümrük Karşılaşması Berabere Bitti

Beşiktaş – Karagümrük karşılaşması 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Hazırlık maçında karşı karşıya gelen ekipler arasından galip çıkan olmadı. 2 Aralık akşamı oynanan maçta Fatih Karagümrük’ün ilk ve son golü 33. dakikada geldi. Colin Kazım ilk yarıda takımını öne geçiren golü kaydetti. Beşiktaş’tan skoru eşitleyen gol ise Kerem Atakan Kesgin’den geldi.

Karagümrük Erkenden Öne Geçti

Colin Kazım ceza sahasının sağ çapraz noktasında topla buluştu. 33.dakikada şık bir gol kaydeden Kazım takımını öne geçiren golü attı. Karagümrük ekibi karşılaşma boyunca aktif bir futbol oynasa da skoru yenilemeyi başaramadı.

Dünya Kupası arasında oynanan hazırlık maçında Beşiktaş ise Şenol Güneş ile üçüncü maçına çıktı. Güneş’in öğrencileri maça hızlı başlayan rakibi karşısında geriye düştü. İlk yarıda ve ikinci yarının büyük bir kısmında Fatih ekibine cevap veremeyen Beşiktaş 1 puanı son dakikalarda buldu. Beşiktaş’ın tek golünü ise yeni transfer Kerem Atakan Kesgin kaydetti. 85. dakikada gelen golle beraber Beşiktaş hanesine 1 puan yazdırdı.

Beşiktaş – Karagümrük

Berkay Vardar Sakatlık Geçirdi

1-1’lik beraberlikle sona eren maçta Berkay Vardar sakatlık geçirdi. Ceza sahasında yaşanan sert müdahalede futbolcu ayağa kalkamadı. Vardar’ın yerine Necip Uysal giriş yaptı. Genç futbolcu ise sağlık ekipleri tarafından sahanın kenarına alındı.

Fatih Karagümrük tarafında ise Sofiane Feghouli ilk sınavını verdi. Yeni formasıyla ilk maçına çıkan 32 yaşındaki futbolcu, Pirlo’nun kararı doğrultusunda ilk 11’de yerini aldı.

Siyah – Beyazlı Süper Lig devi bir sonraki hazırlık mücadelesini Charleroi ekibi ile oynayacak. Takım hazırlık maçları kapsamında bir sonraki sınavını 11 Aralık akşamı Westerlo karşısında verecek.