Trabzonspor – Fenerbahçe

Trabzonspor – Fenerbahçe 24.12.2022

Dünya Kupası arasından sonra Süper Lig’de heyecan başlıyor. Ligde açılış haftasının en kritik mücadelesi ise Trabzonspor – Fenerbahçe derbisi olacak. 24 Aralık akşamı Süper Lig’in güncel lideri ile Karadeniz ekibi kozlarını paylaşacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak derbi mücadelesinde Fenerbahçe konuk rolünü üstlenecek.

Trabzonspor Zafer İstiyor

  1. sırada yer alan Trabzonspor Dünya Kupası öncesindeki son beş karşılaşmada sadece bir galibiyet alabildi. Ara öncesi dört maçta berabere kalan Fırtına bu kez evinde Sarı – Lacivertli rakibini devirmek istiyor. Halihazırda 23 puan yakalayan Trabzonspor eğer 3 puan alırsa 3. sırada yer alan Adana Demirspor’un yerine yükselecek.

Abdullah Avcı ve ekibi lig arasında üç dostluk mücadelesinde sahaya çıktı. Dostluk karşılaşmalarında da galibiyet elde edemeyen Trabzonspor üç maçtan da beraberlikle ayrıldı. Türkiye Kupası’nda Samsunspor’a karşı 3-0’lık galibiyet alan Trabzonspor’u 24 Aralık akşamı zor bir maç bekliyor. Karadeniz ekibi Stefano Denswil, Bruno Peres, Dorukan Toköz, Djaniny ve Serkan Asan olmadan sahaya çıkacak.

Trabzonspor – Fenerbahçe

Fenerbahçe Zafere Yakın

Jorge Jesus önderliğinde yüksek bir ivme yakalayan Fenerbahçe geçtiğimiz süreçte farklı kulvarlarda başarılara imza attı. Süper Lig’de Dünya Kupası arasına girilmeden önce art arda zaferler alan Sarı- Lacivertliler araya beklenmedik mağlubiyet ile girdi. Süper Lig’de son olarak Giresunspor karşısında oynayan lig lideri karşılaşmadan 2-1’lik yenilgiyle ayrıldı.

Mağlubiyete rağmen liderliğini koruyan Fenerbahçe, Türkiye Kupası’nda İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. İstanbul ekibini 3-1 yendikten sonra antrenmanlarına devam eden konuk ekip, Trabzonspor deplasmanında liderliğinin altını bir kez daha çizmek istiyor.

Trabzonspor – Fenerbahçe Bahis Tahmini

Jorge Jesus ile beraber güçlü bir kadro kuran Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında üç puan için çok çalışacak. Sarı – Lacivertlilerin karşısında ise uzun bir süredir zafere hasret kalan Trabzonspor var. 24 Aralık akşamı iki ekip de 3 puan için agresif bir futbol oynayacak. 2.5 gol barajı aşılabilir.