Real Sociedad – Osasuna 31.12.2022

La Liga bu hafta Real Sociedad – Osasuna karşılaşmasını seyredecek. 18:15’de başlayacak olan karşılaşmada Real Sociedad Osasuna’yı sahasında ağırlayacak.

Real Sociedad Kötü Gidişatı Durdurdu

La Liga’da bir süredir yenilgi ve beraberliklerden kurtulamayan Sociedad ekibi son zaferini Sevilla karşısında aldı. Rakibi karşısında eksik kalsa da üç puanı yakalamayı bilen ekip bu kez Osasuna’yı mağlup etmek istiyor. La Liga’da 4. sıraya yerleşen takım 31 Aralık akşamı sahaya dört eksikle çıkacak. Kadroda Mikel Merino’nun kart cezası devam ediyor. Aynı zamanda Alex Sola, Mikel Oyarzabal ve Umar Sadiq de sakatlıkları sebebiyle forma şansı alamayacak.

İç sahadaki performansına güvenen Imanol’un öğrencileri beraberlik ve mağlubiyet rüzgarını durdurdu. 31 Aralık akşamı Sociedad ikinci zaferi için çalışacak.

Real Sociedad – Osasuna

Osasuna Yenilgiyle Tanıştı

Bir süredir mağlubiyet yüzü görmeyen Osasuna 23 puanla La Liga’da 8. sırada yer alıyor. Dört maçtır yenilmeyen ve art arda zaferler alan Arrasate’nin ekibi son yenilgisini Barcelona karşısında aldı. El Sadar’da La Liga’nın lideriyle kozlarını paylaşan takım sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrıldı. La Liga’da son birkaç haftada ani bir yükseliş yakalayan Osasuna’nın Real Sociedad karşısında bu yükselişi devam ettirmesi gerekiyor. Fakat Sociedad’ın hücum hatlarındaki başarısı Osasuna’yı zorlayacak. Galip geldiği maçlarda da kalesini gole kapatamayan Osasuna bu mücadelede yenilgiye yakın taraf.

Deplasmanda zorlanan ekip Celta Vigo, Valladolid ve Espanyol karşısında galip gelmeyi başardı. Bu kez Anoeta’da deplasman mücadelesi verecek olan takımda kritik bir eksik bulunmuyor.

Real Sociedad – Osasuna Bahis Tahmini

Real Sociedad – Osasuna karşılaşmasında konuk ekip zafer serisini sürdürmek istiyor. Fakat Sociedad, Anoeta’da farklı bir forma bürünüyor. Ev sahibi ekip Osasuna karşısında galip gelerek 3 puanı hanesine yazdıracaktır.