Salzburg – Sevilla 08.12.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu son haftasında izleyeceğimiz çekişmeli karşılaşmalardan biri de Salzburg – Sevilla olacak. Kritik mücadelenin yayın ekranı ise EXXEN olacak.

Sevilla’ya Tek Puan Lazım

G Grubu’ndaki tüm ekiplerin son 16’ya kalma ihtimali bulunuyor. Rekabetin yüksek olduğu grupta bu akşam Salzburg tek puan istiyor. Beraberlik ihtimaliyle bile yetinen Avusturya ekibinin gruptan çıkmaya ihtiyacı var. Final haftasına 2. sırada giriş yapan takım geçtiğimiz Avusturya sahalarında ise yenilmezliği koruyor.

Devler sahnesinde son kez rakibini ağırlamaya hazırlanan Salzburg genel performansıyla güven verse de son sınavlarında beraberlikle yetindi. Kritik maçta Okoh, Wober, Vallci, Junuzovic ve Bernardo forma giyemeyecek.

Salzburg - Sevilla maçı

Sevilla İçin Kader Gecesi

8 Aralık akşamı G Grubu’nun diğer üyesi olan Sevilla için kader gecesi olacak. Son 16 turu biletine çok yakın duran ekip La Liga’da ise düşüşe geçti. Zirveyi Real Madrid’e teslim eden Lopetegui ve öğrencileri G Grubu’nda 3. sırada yer alıyor.

Gol yollarını bulmada hiç de zayıf olmayan Sevilla ekibi rakibiyle skoru eşitledikten sonra gardını indiriyor. Önceki mücadele ise 1-1’lik beraberlikle bitti. 8 Aralık akşamı oynanacak maçta Sevilla deplasmana çıkacak ve sahayı golsüz bırakmayacaktır. Lamela, Acuna, En Nesyri ve Navas sakatlıkları sebebiyle maçta olmayacak.

Sevilla – Salzburg Bahis Tahmini

G Grubu’nun üyeleri gruptan çıkma mücadelesi verecek. Kritik maçta iki ekibin de formu ve motivasyonu yüksek. Deplasman dezavantajı olan Sevilla yenilgiye biraz daha yakın olsa da iki ekip de gol çıkaracaktır.