Atletico Madrid – Manchester United

Atletico Madrid – Manchester United 23.02.2022

Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu Atletico Madrid – Manchester United mücadelesiyle devam edecek. İki ekibin dev karşılaşması saat 23.00’da hakemin ilk düdüğüyle başlayacak.

Atletico Dikiş Tutturamadı

La Liga’da 5. sırada yer alan Atletico Madrid maçlarının arasına bir yenilgi koymadan devam edemiyor. Son beş maçında karnesine 3 zafer ve 2 yenilgi yazdıran ekibin liderle arasında 15 puan fark var. Barcelona ile aynı puana sahip olan Atletico 23 Şubat akşamı ev sahibi olacak. Manchester United’i konuk etmeye hazırlanan Simeone’nin ekibi savunmada kritik açıklar veriyor. Yine de ligdeki son maçında Osassuna’nın karşısında 3-0’lık zafer bulan Atletico’nun moralli olduğunu söyleyebiliriz.

Son 16 öncesi grup maçlarından 2. çıkan takım umut vermese de Manchester United karşısında en azından beraberlik için çalışacaktır. Maçta Matheus Cunha ve Daniel Wass sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Yannick Carrasco’nun kart cezası sürüyor.

Atletico Madrid – Manchester United maçı

Manchester Son 7 Maçta Yenilmedi

Premier Lig’de 4. sırada yer alan Manchester United son 7 maçında 4 zafer aldı. Karnesine 3 de beraberlik yazdıran Ralf Rangnick’in öğrencileri Premier Lig’de başarılı bir ivme yakaladı. Aynı performansı devler liginde de görmek isteyen Manchester grup maçlarından lider çıkmıştı. MANU ekibi yeni hocasıyla başarılı bir istatistik buldu.

23 Şubat akşamı konuk ekip olan MANU’da işler yolunda gidiyor. Atletico karşısına moralli çıkacak olan ekipte Mason Greenwood forma giyemeyecek.

Atletico Madrid – Manchester United Bahis Tahmini

Yorgun bir Atletico Madrid karşısında formunu koruyan bir Manchester United var. Rangnick ile yeni bir formül bulan MANU’nun agresif bir futbol oynaması gerekiyor. İç saha avantajına sahip olan Atletico Madrid ise bu maçta yenilgiye yakın taraf.