Avustralya Açık 2019 yarı final bahis youwin giriş

Avustralya Açık 2019 Sona Doğru! Avustralya Açık Yarı Final ve Final Tahminleri

2019 yılının ilk Grand Slam maratonunda sırada önce yarı final sonra da final var. Önemli yıldızların, tahmin edildiği gibi yarı finale yükselmiş olması, ne denli heyecan dolu final maçları seyredebileceğimizi gösteriyor. Avustralya Açık 2019 yarı final ve final heyecanına dahil olmanız için Youwin her zaman olduğu gibi sizleri bekliyor.

Avustralya Açık 2019 WTA Yarı Final Programı ve Tahminler

Ka. Pliskova – N. Osaka

İkili daha önce 3 kez karşılaştılar ve galibiyette Pliskova 2-1 önde. Maçın kazananı olmaya iki taraf da çok yakın bu yüzden bu kritik mücadelede taraf tahmini yapmak oldukça riskli. Pliskova’nın turnuvadaki toplam 3 maçı 3. sete uzadı. Osaka ise aksine turnuvadaki 5 maçın 3’ünde 2. sette kazanmayı bildi ancak bu zorlu mücadelenin 2 sette bitmesi zor görünüyor. Pliskova’nın turnuvada 4 maçı 21.5 altı biterken Osaka’da bu sayı 3.

Nispeten kolay rakipler karşısında zorlanmayan iki tenisçinin kritik maçlarda 21.5 üstü toplam oyun oynadıklarını görüyoruz. Örneğin, Plsikova’nın, Serena Williams ile oynadığı çeyrek final karşılaşmasında toplam oyun sayısı 32 olmuştu. Buna göre bu önemli maçta da toplam oyun için 21.5 üstü rahatlıkla tercih edilebilir. Mücadele 24 Ocak Perşembe günü Türkiye saati ile 07:30’dan önce başlamayacak. Youwin ile tahminlerinizi yaparken saat farkına dikkat etmeyi unutmayın.

Kvitova – D. Collins

İki tenisçi daha önce yalnızca 1 kez karşılaştılar ve bu çok da önce olmadı. 2 hafta önceki Brisbane 2019 turnuvasında, son 32 turunda karşılaşan ikiliden gülen taraf 3. sette Kvitova olmuştu. Maçta toplam 32 oyun oynandı. Şimdi ise çok daha heyecanlı ve çok daha kritik bir mücadeleye çıkıyorlar.Sharapova’yı 4. turda eleyen Barty karşısında çeyrek finali 2 sette geçen Kvitova’nın işi çok da kolay gözükmüyor. Rakibi de AngeliqueKerber’i 4. turda ilk seti sıfıra karşı olmak üzere 2 sette geçmesini bildi. Bu yüzden galibiyete yakın taraf Kvitova olarak gözükse de bu çok kolay olmayacak. Tıpkı Brisbane 2019 turnuvasında olduğu gibi bu maçta da toplam sette 3, toplam oyunda ise 19.5 üstü makul tercihler olarak öne çıkıyor. Karşılaşma 24 Ocak Perşembe günü Türkiye saati ile 06:00’dan önce başlamayacak.

Avustralya Açık 2019 WTA Serisinde Kim Şampiyon Olur?

Finalin ilk adayının Kvitova olması ihtimali yüksek ancak diğer karşılaşmadan gelecek her iki rakip de kendisini oldukça fazla zorlayacaktır. İkinci karşılaşmanın kazananını bilmek zor olsa da şampiyonun Pliskova – Osaka karşılaşmasının kazananı olması muhtemel duruyor.

Avustralya Açık 2019 ATP Yarı Final Programı ve Tahminler

Tsitsipas – R. Nadal

Nadal yine bildiğiniz gibi. Yine son 4’e erişmesini bilen Rafa, genç ve dinamik rakibi karşısında ter dökecek. Rakipler daha önce geçtiğimiz sene ATP 1000 Masters ve 2018 Barcelona turnuvalarında finalde karşılaştı. İkisinden de galip ayrılan Nadal, bu erken final tadındaki mücadeleden de galip ayrılacaktır. Toplam oyunda ise 36 altı uygun görünüyor. 24 Ocak Perşembe günü oynanacak mücadele Türkiye saati ile 11:30’dan önce başlamayacak. Kazananı bilenler yine Youwin ile sevinecek.

Djokovic – L. Pouille

Birbirleri ile ilk kez karşılaşacak rakiplerden NovakDjokovic için çok fazla söz söylemeye gerek yok. Maça favori çıkan Srıbıistanlı yıldız tenisçi, kendisinden 7 yaş küçük olan Dubaili rakibi karşısında maçı 3 sette bitirecektir. 31. Sırada bulunan LucasPouille, oyun alacaktır. Toplam oyunda 31 altı makul bir seçenek olur. Bu yarı final karşılaşması 25 Ocak Cuma günü Türkiye saati ile 06:00’den önce başlamayacak. Bu karşılaşma için de tahminciler için en yakın adres Youwin giriş adresi.

Avustralya Açık 2019 ATP Serisinde Kim Şampiyon Olur?

Durum WTA kadar karmaşık değil. Tsitsipas ve Pouille için üzgünüz ancak finalin adının Rafael Nadal- Novak Djokovic olması işten değil. Kupanın sahibi için ise yorum yapmak hiç de kolay gözükmüyor. Daha önce Grand Slam final maçlarına şahit olduğumuz ikilinin her karşılaşması ayrı bir hikaye. Toprak zeminde rakibini affetmeyen Nadal için sert zeminde, kendisinin toprakta oynadığı kadar rahat olan Djokovic karşısında şansı bir miktar daha düşük.

Avusturalya Açık Turnuvası yarı final ve final heyecanında Youwin giriş adresi tüm tahmincilerin yanında.