Madrid Açık 2019 WTA , Madrid Açık 2019 ATP analizi, Madrid Mutua Open detayları, ilk tur eşleşmeleri, favoriler. 2019 Madrid tenis turnuvası analizi

ATP ve WTA Teniste Madrid Heyecanı: Madrid Açık 2019!

Teniste hem erkekler hem de kadınlar kategorilerinde bu hafta çok önemli bir turnuva var: Madrid Açık 2019! Yıldız isimlerin yarışacağı ve belki de sürprizlere gebe olan Madrid Açık 2019 tenis turnuvası hakkında son bilgiler ve maç analizleri ile yazımıza devam etmeden önce tenisin tüm heyecanı için Youwin giriş adresinin tek tık uzaklıkta olduğunu hatırlatalım.

Madrid Açık 2019 WTA Serisinde Kimler Var?

İspanya’nın Madrid kentinde gerçekleşecek olan Madrid Açık 2019 tenis turnuvası 5-11 Mayıs tarihleri arasında düzenleniyor.

Öncelikle bu önemli turnuvada dağıtılacak ödül miktarını belirtelim: 7.021.128 $! Böylesi bir ödülün de başta yıldız isimler olmak üzere kendini göstermek isteyen gençleri ve eski günlerine dönmek isteyen tanıdık isimleri kendine çektiğini söylemeye gerek yoktur. Buradan yola çıkarsak, akla ilk gelen isimler olan Oasaka, Halep, Svitolina, Wozniacki, Kerber, Bertens, Sevastova ve Kvitova turnuvada yer alıyor.

Şampiyonluğun en önemli adayları Madrid Açık 2019 için de çok farklı değil: Osaka, Halep ve Kerber öne çıkan isimler. Şampiyonu tahmin etmek isteyenlerin uğrak yeri ise Youwin.

Madrid Açık 2019 ATP Serisinde Kimler Var?

Hem ATP hem WTA serilerini barındıran Madrid Açık 2019 tenis turnuvasında sıra ATP kategorisinde. 7.279.270 € toplam ödül miktarıyla iştahları kabartan organizasyonun yıldızları ise oldukça tanıdık. Nadal, Djokovic, Cilic, Del Potro, Federer, Thiem, Tsitsipas, Zverev ve Nishikori.

Madrid Açık 2019 ATP için önemli olan diğer isimler ise sıralamada yukarıları zorlayan tenisçiler. Madrid Açık 2019 Cecchinato, Seppi, Monfils, Fognini, de Minaur ve Ferrer gibi tenisçiler için güzel bir fırsat olsa da kupaya ulaşmak ya da final oynamak hiç de kolay olmayacak.

Özellikle göze çarpan isimlerden biri de Stan Wawrinka. İsviçreli tenisçi, yaşadığı sakatlık ve sonrasında geçirdiği tedavi dönemi sebebiyle bir türlü eski formuna kavuşamayan tenisçilerden. Her yeni turnuvada umut tazeleyen Wawrinka için bakalım Madrid Açık 2019 neler gösterecek. Tenis severler Youwin giriş adresiyle heyecana dahil olabilecek.

Madrid Açık 2019 Eşleşmeler

Henüz eleme maçlarının devam ettiği Madrid Açık 2019 için eşleşme tablosundaki ihtimallere göz atabiliriz.

Madrid Açık 2019 WTA serisinde Simona Halep – Naomi Osaka eşleşmesini en erken yarı finalde görebileceğiz. Kiki Bertens çeyrek finalde Petra Kvitova veya Madison Keys ile karşılaşabilir ancak burada önemli olan, ulaşmaları halinde 3. turda Keys – Kvitova eşleşmesinin gerçekleşebilecek olması. Elina Svitolina – Simona Halep karşılaşmasının ise olabilmesi için çeyrek final beklenecek.

Madrid Açık 2019 ATP için ise eşleşme tablosu yine Djokovic – Nadal karşılaşması ihtimalini finale bıraktı. Sürpriz olmayan bu durumun gerçekleşmesini isteyen milyonlarca tenis sever var. Daha öncesinde ise ilginç eşleşme ihtimalleri bizi bekliyor. 2. turda Ferrer – Zverev, 3. turda Djokovic – Tsonga, de Minaur – Zverev ve Wawrinka – Nishikori mücadeleleri ihtimal dahilinde.

Djokovic – Nadal finali ihtimalini ortadan kaldıracak en kritik isim ise ekselansları Roger Federer. Madrid Açık 2019 yarı final karşılaşmasında Djokovic – Federer mücadelesi izleyebiliriz ve bu düşünmesi bile heyecan verici bir eşleşme. Şayet diğer taraftan Rafa finale çıkarsa karşısına çıkması muhtemel her iki isim de harika bir finale hazır olmamız gerektiğine işaret ediyor.

Madrid Açık 2019 için tüm detaylar her zaman olduğu gibi yine Youwin giriş adresinde.