Amerika Açık final maçları

Amerika Açık 2018 Final Zamanı! İşte Ayrıntılar

Yılın son Grand Slam heyecanı Amerika Açık Tenis Turnuvası’nda kadınlar kategorisinde final maçı cumartesi oynandı. Serena Williams – Naomi Osaka arasında gerçekleşen maçta sürpriz gerçek oldu. Olaylı maça Serena Williams’ın hakemle tartışmaları damga vurdu. Erkekler kategorisinde ise final heyecanı Novak Djokovic ile Juan del Potro arasında olacak. Maçla ilgili tüm tahminler Youwin ile sizlerle olacak.

Amerika Açık Kadınlar Finali Olaylı Geçti!

Serena Williams ile Naomi Osaka arasında gerçekleşen Amerika Açık 2018 finali ilginç olaylara sahne oldu. Naomi Osaka’nın sakin oyunu ve sağlam duruşu karşısında, 20 yaşındaki rakibine yenilmek çekincesinde olan Serena Williams’ın gerginliği maçın kaderini belirledi. İlk sette, Osaka’nın Williams’ın servislerini kırmaya başlamasıyla gerilen ABD’li oyuncu seti kaybetti. Bunun ardından ikinci sette de sakinliğini koruyan Osaka oyun kazanmaya devam etti. Tam da bu sırada Patrcik Mouratoglou’ndan Serena Williams’a el işaretiyle taktik geldi. Taktiği görüp görmediği belli olmasa da Serena Williams’a sandalye hakeminden uyarı geldi. Ardından Osaka’nın Williams’ın servisini kırması sonrası iyice gerilen Serena, raketini yere atarak yamulttu. Bu davranışından ötürü 2. uyarıyı alan Williams yeni oyuna bir sayı (15 puan) geride başladı. Oyunu kaybeden Serena Williams dinlenme süresinde sandalye hakemine giderek “Sen hırsızsın. Ben hile yapmadım, benim puanımı çaldın” şeklinde konuştu. Bunun üzerine bir oyun cezası alan Williams ortalığı ayağa kaldırdı. Merkez hakemin de dahil olduğu tartışma sırasında Serena Williams gözyaşlarını tutamadığı gibi cezadan da kurtulamadı. Maçın kazananını bilenler yine Youwin ile güldü.

Amerika Açık Kadınlar Finali Naomi Osaka’nın!

Bu olaylar sırasında sakinliğini koruyan ve Serena Williams’ı kendine idol belirlemiş olan Naomi Osaka maçtan kopmayarak başarılı oyununa devam etti. Gülen taraf Naomi Osaka oldu. Kadın ve erkekler kategorisi toplamında ilk Japon Grand Slam şampiyonu olan Osaka maç sonundaki konuşmasında şaşkındı ve “Burada bu sonuca sebep olduğum için tüm seyircilerden özür dilerim” diyerek inanılmaz bir etki yarattı. Tüm seyirciler tarafından alkışlanan Naomi Osaka büyük ödülün de sahibi oldu. Serena Williams ise yaptığı davranışlarla, özellikle sosyal medya üzerinden büyük tepki aldı. Sürprizi Youwin ile bilenler yine kazndı.

Amerika Açık Erkekler Finali Pazar Günü!

Rafael Nadal’ın sakatlığı sonrası yarıda kalan yarı final maçında gülen taraf Juan del Potro oldu. Juan del Potro finalde Novak Djokovic ile karşılaşacak. TSİ 23:00’de başlayacak olan maçta favori Novak Djokovic. Maçla ilgili tüm tahminler için Youwin sizlerle olacak.

Maçın ilk setinden galip ayrılması beklenen isim de favori olan Djokovic. Djokovic’e güven o kadar yüksek ki ATP Masters fatihinin maçı 3-0 kazanması ihtimali oldukça yüksek görünüyor. Bunun yanında del Potro’nun da en az bir set alması seçeneği düşünülebilir. Karşılaşmanın 5 sete uzaması düşük bir ihtimalle de olsa seçenekler arasında ancak kazananın yine Sırp oyuncu Novak Djokovic olması muhtemel. Toplam oyun seçeneğini düşünenler birinci sette 10,5 altı tercihini yapabilirler. Setlerin Tie Break’e uzaması ise imkân dahilinde gözükmüyor.

Oldukça çekişmeli geçmesi beklenen Amerika Açık Novak Djokovic – Juan del Potro finali için tüm tahminleri Youwin ile gerçekleştirebilirsiniz.