Roger Federer, Madrid'de elendi! Peki, bu yıl ATP ve WTA tenis turnuvalarında hangi sürprizler yaşandı, favoriler nasıl elendi. 2019 tenis sürpriz sonuçları

Federer Madrid’de Elendi! ATP ve WTA 2019 Sürpriz Sonuçları!

Bu yılın önemli turnuvalarından Madrid Açık 2019 tüm hızıyla finale doğru giderken, sürprizler de tüm hızıyla devam ediyor. Ekselansları lakaplı İsviçreli tenisçi Roger Federer, çeyrek finalde elendi! Peki, bu sezon ATP ve WTA tenis turnuvalarında hangi sürprizler yaşandı, favoriler nerede, nasıl elendi. 2019 tenis sürpriz sonuçları sizlerle.

ATP 2019 Sürprizleri!

Teniste de her sporda olduğu gibi sürprizler önemli etkiler yaratabiliyor. Özellikle çok fazla izleyici sayısına sahip organizasyonlarda ortaya çıkan beklenmedik sonuçlar turnuvaya ilginin daha da artmasına sebep oluyor. Madrid Açık 2019 da bu organizasyonlardan biri oldu bu sene.

Turnuvanın favorilerinden Roger Federer, Dominic Thiem karşısında 2-1 kaybederek yarı final şansını geride bıraktı. Daha önce bahsettiğimiz Federer – Nadal veya Djokovic – Nadal finali ihtimallerinden biri kayboldu.

Bu sürpriz bu sezon için ilk değil. Geçtiğimiz 4 ay içinde, özellikle önemli turnuvalarda sürprizlerle karşılaştık. İlk sürpriz yine aynı isimden, Federer’den geldi. Ocak ayındaki, Avustralya Açık 2019 Grand Slam turnuvasında, genç tenisçi Stefanos Tsitsipas karşısında 3. Turda kaybetmişti. Doğru tahmin Youwin ile kazandırdı.

Şubat ayında Rafael Nadal sevenlerini şaşırtan isimdi. Acapulco 2019 tenis turnuvasında, 2. Turda rakibi Nick Kyrgios karşısında 2-1 kaybeden Nadal kupaya erken veda edenler arasındaydı.

ATP Masters Fatihi Yolda Kaldı!

Mart ayına geldiğimizde, Indian Wells 2019 turnuvası karşımıza çıkıyor. ATP sürprizleri Indian Wells 2019 turnuvasında da devam etti. Geçtiğimiz yıl itibariyle, ATP Masters turnuvalarının tümünü en az bir kez kazanma başarısı gösteren ATP Masters fatihi Novak Djokovic, yine aynı kategoride yer alan Indian Wells 2019 turnuvasında çeyrek finali göremedi. 3. Turda Philipp Kohlschreiber karşısında 2-0 ile kaybeden Djokovic, evine dönmek zorunda kaldı.

Yine mart ayında, bir sonraki turnuva olan Miami Açık 2019 organizasyonunda, Djokovic şoku devam ediyordu. Bu kez 2. Turu geçen Djokovic, 3. Turda Roberto Bautista Agut engeline takıldı. Bu şoku kazanca çevirenlerin adresi yine Youwin oldu.

Yetmedi! Monte Carlo Açık 2019 turnuvasında en az yarı final oynamasına kesin gözüyle bakılan Djokovic bu kez de çeyrek finale kadar gelebildi. Daniil Medvedev’i geçemeyen Sırbistanlı tenisçi yine kupaya uzanamadı.

Aynı turnuvada yarı finalde de bir sürpriz vardı. Aradaki farkın Youwin giriş adresindeki tahmin oranlarından bile net şekilde görülebileceği iki tenisçi Rafael Nadal – Fabio Fognini mücadelesinden Fognini kazanan olarak ayrıldı.

WTA Serisinde Şaşırtan Sonuçlar!

Indian Wells 2019 turnuvası WTA serisinde de sürprizler geldi. 3. Turda Naomi Osaka – Belinda Bencic tarafından mağlup edildi. Aynı turnuvada Simona Halep de 4. Turda Marketa  Vondrousova karşısında 2-1 ile kaybetti.

Sürprizlerle dolu tüm ATP ve WTA turnuvalarında kazanç yine Youwin giriş adresinden geldi.